[]

Aksesuarlarınızı nerden alıyorsunuz?

Bileklik kolye gibi? Ben pek fazla kullanmıyorum ama artık kullanmaya karar verdim nerden alsam bilemedim. Düşünüyorum so chic dışında bi yer aklıma gelmiyor




 
Massimo Dutti.


  • tragedystreets  (10.07.18 13:24:22) 
accessorize Z koleksiyonu.


  • theseachange  (10.07.18 13:27:46) 
her ilçenin meydanında mutlaka şu konseptte, içinde "hanımlar alışverişimizi sepetle yapalım" diyen adam dolaşan, isimsiz bir dükkan bulunuyor: www.simgedekor.com


  • nrmnm  (10.07.18 13:45:33 ~ 13:46:06) 
  • slava  (10.07.18 13:49:25) 
Nrmnm ve playing star, benim şanssızlığım mı yoksa bunlar zaten böyle mi bilmiyorum ama benim bu tür yerlerden aldığım şeyler bir iki defadan sonra kullanılmaz hale geliyor rengi bozuluyo kopuyo falan sizde öyle olmuyo mu


  • pastörizesüt  (10.07.18 13:49:45) 
Her mağazanın reyonlarına, ufak dükkanlara bakarım. Özel bir gün içinse accessorize gibi yerlerden alırım ama günlük aksesuarlar için o kadar para vermem. Sonuçta bir süre sonra sıkılıp birilerine veriyorum ve benim için çeşitlilik esas.


  • curukturpkokusu  (10.07.18 14:03:07) 
Aksesuar kullanamiyorum :D


  • perfectum  (10.07.18 14:03:15) 
Ben olabildigince gumus ya da altin almaya calisiyorum. Oyle zengin oldugumdan filan degil de, o kadar cabuk karariyor ki aldigim her sey, ucuz almanin bir manasi kalmiyor. Zaten cok taki kullanan biri degilim, az olsun oz olsun mantigindayim.


  • yuzır  (10.07.18 14:07:44) 
ben de son 1-2 senedir heveslenip almaya başladım. ilk evvela işyerimin yakın olması sebebiyle eminönünden almaya başladım. kuru kahveci mehmet efendinin solundaki paralel sokak üzerinde sağlı sollu çok güzel takıcılar var ve 3-5 liraya gayet canavar gibi şeyler alabiliyorsun uzun süre kullanılıyor öyle bi ter görünce boyası akan, kolay kopacak şeyler değil ve gerçekten çok estetik şeyler var. hatta 155-20 liraya şahane takılar var ama ben kullanmaya devam eder miyim bilemediğim için önce ucuza çok çeşit almayı tercih ettim. hala da yolum düştükçe gider alırım ama o 3-5 liralıkları gayet hor kullanmama rağmen eskitemedim.

onun dışında uzun vadeli düşünüp aliexpress ve wish'ten de aldım ama genelde çok dandik takılar geldi. ama toka konusunda iyiler. çifti 10 liradan tel tokalar aldım kuşlusu, ananaslısı, kedilisi falan çok hoştu iyi para verdim ama paranın karşılığını da veriyor hakkını yemeyeyim. düğüne derneğe giderken bile saçımı toplayıp taktığım oldu.

bir de mahalle arası bijutericilere bakarım ara ara uygun fiyata beğendiğim olursa alırım ama bu seçenekler içinde eminönünü tek geçerim kesinlikle.
  • kakamelsokoban  (10.07.18 14:10:02 ~ 14:10:29) 
2 incecik altın bilekliğim var hiç çıkarmıyorum. Yüzüklerim de sabit gibi.
Küpelerimi klasik şehir merkezindeki bijuterilerden alıyorum ama hemen kararması sinirimi bozuyor. Kararınca atıyorum. Accessorize'dan ve koton'dan aldıklarım ışık hızıyla karardığı için bi daha o kadar para vermemeye karar verdim.
Kolyelerim de altın ve az sayıda. Bazen takıyorum. Kalın ve gösterişli bişey alacaksam yine bijuterilere bakıyorum, oraları gezmek de eğlenceli ama vakit birden geçiyor.
  • megalomaniac  (10.07.18 14:15:52) 
Az olsun öz olsun. Takılarım, ya gümüş, ya altın ya da yarı değerli taşlardan kendim diziyorum.


  • SiyamkedisiZorro  (10.07.18 14:28:08) 
Peki gümüşler kararmıyor mu


  • pastörizesüt  (10.07.18 14:28:54) 
Hocam az ama öz alacaksan, parayı kıyıp gümüş altın filan al. gerisi çöp. gümüş kararsa de beyazlatılıyor ama 3 günde kararmıyor zaten.

İlle de ucuz bişi alcam diyosan, kotondur, zaradır bir sürü markanın takı köşesi var. Hatta Mavi ve Penti'ninkileri çok seviyorum ben.
  • lcha  (10.07.18 15:07:04) 
Nikel alerjim var. Altın, gümüş, bazen de çelik dışında hiçbir şey takmıyorum. Altın kuyumcudan, gümüş gümüşçüden, çelik de zaten saat filan. Forever New'dan çelik küpe almıştım onlar alerji yapmadı ama Tchibo'dan aldığım gümüş küpeler alerji yaptı. Güven olmuyor, o yüzden pek takı takmıyorum.


  • Lim5  (10.07.18 15:37:06) 
Kuyumcudan.

Takilarim az ama özdür.
Hep ayni seyleri kullanirim ama en azindan kalitesinden eminim.
  • chitosan  (10.07.18 16:12:20) 
Gumusleri annem yapiyo, makrome, dogal tas, kristal ve plastikleri kendim yapiyorum. Instagtamdan da ufak ufak satiyorum.


  • passive aggressive  (10.07.18 16:18:35) 
Saat dışında pek aksesuar kullanmıyorum, olanlar da genelde zincir giyim mağazalarından alınma.


  • pike  (10.07.18 16:33:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.