[]

odada fare var

Yazlıkta dün gece uyurken banyoda yavru fare gördüm terliği fırlattım birden odaya doğru koşmaya başladı muhtemelen giysi dolabının arkasına saklandı dün gece odada uyuyamadım şöyle bişey duymuştum arkadaştan bilmiyorum ne kadar doğru fareler biz uyurken kulak ve burnumuzu kemirebilirmiş ağzından bir sıvı çıkarıp kulak ve burunu uyuşturuyormuş sonra kemiriyormuş bu doğru mudur? fareyi odadan nasıl çıkarabilirim?




 
binbir türlü hastalık bulaşır farelerden. kulakla yırtsan iyi. zongultak ta hanta virüsünden ölenler oldu. kısa zamanda kurtulmaya bak. cahillere ya da abarttığını söyleyenlere aldanma.


  • ya ben lan neyse  (10.07.18 09:20:10) 
Fındık faresiyse bırak takılsın yavrucak. Çok tatlı oluyolar. Lağım faresiyse affetme


  • Nature Works  (10.07.18 09:27:14) 
fare yapışkanı var. kartonun üzerine sürüyorsun. ben 10 dakikada yakalayıp işini bitirmiştim. Tam ortasına peynir vs koyacaksın. ve kartonu duvar dibi geçiş güzergahına yerleştireceksin.


  • goodman  (10.07.18 09:53:48) 
Fare zehiri ve yapiskani al.


  • stavro  (10.07.18 09:57:30) 
lağım faresi ise dediğin gibi gece koynuna girmeye çalışabilir ama öyle fındık faresi ise yaklaşamaz merak etme. zaten çok korkak olurlar fareler. tükürükle uyuşturma kısmı iyiymiş ama fareler o şekilde bi evrim geçirmediler diye biliyorum henüz.

fareyi tek başına odadan çıkarabileceğini sanmıyorum.

fare zehri ve yapışkan en ideal çözümdür. yalnız bi tane yavru varsa devamı da olabilir.
  • elorelia  (10.07.18 10:08:03) 
yapışkan kesin çözüm. ama biraz vahşice, hayvan yapışıyor üzerine, sonra ölmüyor ama kıpırdayamıyor da falan...


  • giovanne  (10.07.18 10:13:27) 
O yapışkan kadar canice bir şey yok. Şöyle bir kapan yapın, yakalayıp dışarı atın:
www.youtube.com

  • peggy  (10.07.18 11:40:36) 
bir allahın kulu da kedi alın dememiş yaw..

kedi al odaya olsun bitsin. kokusundan bile kaçar.
  • hosein  (10.07.18 14:18:25) 
kapan alın ya yapışkan nedir, yakaladıktan sonra gidin uzak bir yere bırakın.
hayvanın size özel bir garezi yok, yaşamaya çalışıyor. aynı yerde yaşayamayacağınız için gerek yok can çekişerek ölmesine...

  • her giriste sifresini unutan adam  (10.07.18 14:30:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.