[]

Ev aranıyor + Evi dağıtıyorum eşya verilecektir

Nisan başında şu an oturduğum ev ile olan kontratım bitiyor. Yenilemeyeceğim ve evi olan birinin yanına çıkmak istiyorum. Aynı zamanda hali hazırda eşyalarım olduğu için başkasının yanına çıkarken bu eşyaların çok büyük kısmını ihtiyacı olanlara bedelli/bedelsiz vermek istiyorum.

Aramakta olduğum ev:

- Ortaköy, Beşiktaş, Fulya, Mecidiyeköy, Şişli, Barbaros, Cihangir taraflarında olursa iyi olur. Ortaköy'de çalıştığım için bu semtleri istiyorum, Ortaköy'e ulaşımı kolay başka herhangi bir semt de olur.

- Biraz temiz şık düzgün muhitte düzgün bir ev olursa iyi olur.

- Verilecek odanın eşyasız olması tercihimdir çünkü hali hazırda yatağım dolabım vesairem var fakat eşyalı olursa da yapacak bir şey yok, elimdekileri ihtiyacı olanlara vereceğim.

- Aynı zamanda gireceğim evde tv, çam. mak., bulaşık mak., koltuk gibi eşyalar yoksa bunları da yanımda getirip eve destek olabilirim.

Bunların dışında 85 liyim, endüstri mühendisiyim. Ortaköy'de çalışıyorum ve işim gereği çok sık seyahat ediyorum, belki 1 hafta eve gelmeyebiliyorum. Yanında kalacağım kişilerin çalışan olması tercihimdir fakat kesinlikle öğrenci olmaz da demiyorum.

Verilecek eşyalarım şunlar;

- Buzdolabı (1,70-1,80 boylarında gayet güzel soğutuyor, iş görüyor, 15-20 yıllık)
- Çam. Mak ( Hiçbir sorunu yok, Bosch marka, yeni servis gördü, 15 yaşında)
- Bulaşık Mak. ( Hiç bir sorunu yok, kaymak gibi çalışıyor, 15 yaşında, Arçelik)
- Masaüstü bilgisayar ( 2004 model, sekreter bilgisayarı gibi ofis ortamında kullanılabilir, internete giere, ofs programlarını çaoıştırır, film izletir)
- Tabak çanak tencere çatal bardak vs. isteyene hemen veririm
- 1 tane 3lü, 1 tane de 2 li koltuğum var, rengi mavi, çok rahat, 10 yaşında.
- 2 adet set üstü ocak var, iki si de kaymak gibi çalışıyor.
- Arçelik elektrikli şofben var, daha 3 yıllık, hiç kullanmadım gibi bişi, içine su depolayıp, onu ısıtıp veren modellerden. 1,5 metre yüksekliğinde.
- 1 adet yeni güzel televizyonum var 55 ekran arçelik, 1 adet de 10-15 yaşında toshiba tvim var kumandası yok, her ikisinin de scart girişi kablo tv girişleri var.
- 1 adet ufak normal fırın, 1 adet de ufak mikrodalga var.
- 2 adet yatak
- 1 Sehpa
- 1 adet masa, çalışma masası olarak da kullanılabilir, yemek masası da olur.
- Perdeler
- Yolluk, kilim


Ev arkadaşı isteyenlere veya eşya ihtiyacı olanlara duyrulur.

Mail: msirin gmail.com

Not: Eşyaların verileceği adres Kazasker/Suadiye taraflarındadır.

 
mrb ali ben uludağ üniversitesi öğrencisiyim.bilgisayara ihtiyacım var.olursa ptt kargo ile falan halledebiliriz.korgoyu gönderenin evinden teslim alabiliyorlar.yardımcı olursan sevinirim.cvp bekleyeceğm.


  • ali_korkunc  (04.03.10 03:52:28) 
kımse yanılmasın esyaları bedava vermıyo parayla satıyo kendı deyımıyle kapıs kapıs gıtmıs esyalar


  • hanyın  (04.03.10 18:26:00) 
Şöyle ki: Çam mak, bulaşık mak gibi gibi büyük kalemdeki eşyalar için evet bir miktar para istiyorum ama bu miktar genelde cuzi miktarda gönlünden ne koparsa şeklinde oluyor. Tabak çanak, yolluk vs gibi şeyleri ihtiyacı olanlara, öğrencilere, yeni eve ıkanlara karşılıksız seve seve veriyorum.

Kapıs kapı gitmiş kısmını da açıklayayım. Evet bir çok ürüne talep geldi fakat halen daha talep gelmemiş parçalar da mevcut.
  • 3200  (05.03.10 20:12:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.