[]

Gece Rüyanızda Ne Gördünüz?

Ben Los Angeles'ta Tool izliyordum. Nasıl olduğunu bilemediğim bir şekilde sahne kenarından izliyordum ve Maynard ile arada muhabbet ediyorduk. Çogacayipti.

Siz ne gördünüz gece?

Edit: Maynard bana Türkiye'deki otopark ücretlerini sormuştu ve "Çekip gidicem bu kodumun ülkesinden bu otopark parası yüzünden." demişti. Ben de "Abi... Saçmalama..." Dedimdi.

 
Oturduğum sitenin etrafinda dolanıyodum. Peşimde birileri vardı vs:D


  • lata  (29.06.18 08:11:38) 
alarmım 7'deydi, 6.20'de çişim geldi kaktım, dönüp yattığımda edepsiz bir rüya gördüm. rüyanın diğer oyuncusu ablayı tanımıyorum ama cadı mıydı neydi artık; kolları farklı türde yılanlara dönüşüyordu, gözlerinin rengi değişiyordu, saçları uçuşuyordu.

bu rüyanın bir kabus olması gerekirken bağlandığı noktadan dolayı rahatsızım.
  • Bruce  (29.06.18 08:16:21) 
Kendimi yine çoğu zaman olduğu gibi farklı ülkeleri dolaşırken gördüm. Feribotla (ya da büyük bir gemiyle) bir yerlere gidiyormuşum ama hava bayağı bozukmuş, herkes yağmurluklarını giymiş, hava buz gibi, dalgalar yükseliyor, fırtına falan çıkmaz umarım diyorum içimden. Sonra kıyıya yanaşıyor gemi, iniyoruz. Bir süredir konuştuğum bir arkadaş vardı, onun evine gidiyorum. Evi çok beğeniyorum, ufak tefek mütevazı bir ev ama çok güzel, mavinin tonlarında döşenmiş. Bir de o ufak evin bir odasında havuz var, çok şaşırıyorum. Vay anasını diyorum. Sonra bir anda kendimi yine Türkiye’de buluyorum, sevdiğim bir iş arkadaşımın evinde kalıyormuşum bir geceliğine. İş yerine müdür olmuş kadın, benim programımı çok kötü hazırlamış tesadüfen gazeteden öğreniyorum (gazete ne alakaysa) biraz içerliyorum bu duruma. Kadına desem mi demesem mi bilemiyorum. Düşünür dururken yine yağmurda koşturduğumu görüyorum, bu sefer yanımda bir kız var. Benden bayağı ufak bir kız. Tanımıyorum onu. Ayaklarımızda bez ayakkabılar varmış, komple ıslanıyor. Üniversitemin kapısının önlerinde görüyorum kendimi (ki oraya bi 7 yıldır gitmedim).

Öyle yani. Çok enteresan, çok ilgi çekici bir şey görmemişim. Neden yazdım ben de bilmiyorum eheh.
  • i m cool with that  (29.06.18 09:16:10 ~ 09:17:27) 
peker açıkalın bana aşıktı. güyya kabataş erkek lisesinin mezuniyeti varmış, çırağan caddesi komple mezuniyet kutlaması için trafiğe kapatılmış, karşılıklı dizilmiş kız ve erkek öğrenciler başlıyorlar valse. kül kedisindeki balo sahnesi gibi bir sahne düşünün :d neyse bunların arasından geçmemiz lazım pekerle. alıyor beni kucağına müziğe uygun hareketlerle döne döne yarıyoruz o kalabalığı. sonra huobb atlıyorum kucağından. bana ilan-ı aşk ediyor falan.

ben yaş farkını söylüyorum, yaw hem sen çok bozdun öyle böyle değil akp ye şiyabdın falan diyorum, güyya kırıcı olmak istemiyorum yumuşatıyorum. adamın gözleri doluyor ahaha

ne alaka. peker açıkalın ?&%!1 sorsan izlemeyeli ya da bir şekilde denk gelmeyeli yüğzz yıll olmuştur ama işte bilinçaltı.. nerden yakaladın ne yabdın.
  • stk  (29.06.18 09:41:57) 
Eski sevgilimle onun onceden yasadıgı sehirdeydik ve cok mutlu gorunuyordu. sadece bunları hatırlıyorum


  • Rudy Baylor  (29.06.18 09:54:59 ~ 09:56:10) 
Hiç aklıma dahi gelmeyen eski sevgilim aramış benim onda kalan bir eşyam varmış onu bana vermek istedigini söyledi. Ben evli olduğum için görüşmek istemiyorum ama onuda kırmak istemiyordum :) kivarandim durdum Hayır demeyi bilmediğim için sonunda havadan sudan konusurken telefonu kapatmadan uyandım :)


  • brnbrs  (29.06.18 10:02:28) 
ben de muse konserindeydim. normalde oturmalı konserdi ama herkes ayakta olduğu için görevliler kızıyodu ve uslu uslu yerlerimize dönüyoduk biz de asmdkasmdk.


  • yeteramadenedimherseyi  (29.06.18 11:21:00) 
On bilgi: birkac gundur hasta ve halsizim. O yuzden gunun 15 saati uyuyorum.


Ruya: ise gitmisim bu halimle ama yorgun oldugum icin kenara oturup uyumaya baslamisim. Birkac saat sonra uyanip “biraz calisayim bari” diyorum, bir ust yetkili geliyor ve “senin durumun cok kotu, cok zordasin, sictin hatta, bittin sen”’diyo ben de kosturmaya basliyorum, o sirada bi suru hata yapiyorum filan sjsksk

Boyle stresliydi
  • kuehles blondes  (29.06.18 11:56:17) 
Lise sondaydım, 3 aydır okula uğramıyormuşum, raporumda sorun çıkmış, okul bitmeyecek diye korkutuyorlar.

Nasıl bir travma ise, her sıkıntılı anımda lise son/ÖSS hakkında bir rüya görürüm zaten. Aradan 10 yıl geçmiş hala peşimi bırakmıyor.
  • buf-e kür  (29.06.18 12:44:01) 
Oncelikle Maynard'a hak veriyorum.otopark ucretleriyle adamin iligini kurutuyolar.
Ruyama gelecek olursak hemcinsimle bi munasebet yasiyodum.artik erkek cinsinden nasil soguduysam:/

  • astrid  (29.06.18 13:10:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.