[]

hepsiburada.com rezaleti

HB'den spigen kılıf almış idim 59 liraya, ertesi gün 44 liraya düştü, mail attım 15 lira hediye çeki gönderin or else diye (or else'ten kastım bana geleni iade ederim kargo size patlar :))

şimdi mesaj atmışlar yok efendim yapamayız olmaz falan, dedim siparişlere bakın senin maaşını ben veriyorum (demedim tabi) tekrar değerlendiriniz efenim dedim..

sizce bu rezaletin skoru nedir? 10 üzerinden?
ölücülük skorum nedir birde?

 
Yani 60 liralık şey 15 lira birden düşse ve böyle uygun anıma denk gelse, önce ikinciyi alırım (bitebilir çünkü), sonra da ilki gelince iade ederim. Kargolar yakın bana, üşenmem. Mail falan atmam ama, sosyal ilişkileri sevmiyorum. Rezalet değil, ölücülük skoru değişebilir.


  • whoosie  (28.06.18 18:49:53 ~ 18:51:41) 
0

Amazon bile yapmıyor dediğin olayı, öyle bir dünya yok
  • gozu acik sevisen yahudi  (28.06.18 19:02:30) 
10 üzerinden 8. Ama Hepsiburada'nın değil, senin. (Kusura bakma)

Ürünü aldığında 59 lira mıydı? Evet. Ürünlerin fiyatı düştüğünde aradaki fark iade edilir diye bir şey gördün mü yeryüzünde?
  • asbe  (28.06.18 19:06:56) 
asbe, tüm yeryüzünü dolaşmış gibi konuşmuşsun ama evet var öyle yerler. Aldığın şeyin fiyatı belli bir süre içinde düşerse gidiyorsun ve farkı iade ediyorlar ki benim aşağıda yaptığım gibi şeylerle uğraşmak zorunda kalmasınlar.

Bana çok oluyor kıyafet alışverişlerinde, geçen kot aldım 130 liraya, ertesi gün 90'a düştü. Ne yaptım? Bir daha aldım, ikinci geleni ilkinin faturasıyla gönderdim. Kargoyu da eve çağırdığım için yorulmadım. Bu kadar basit.
  • i was made for you  (28.06.18 19:28:48 ~ 19:29:25) 
Yıkıklık seviyen 10/10 kanka. Eşek bilmediği otu yerse başı ağrırmış, sen lazer yazıcıdan şaşma. Bak diğer tüm alışverişlerde çingeneleşiyosun.


  • Tears of Devil  (28.06.18 22:38:05) 
Olayın nasıl bittiğini merak edenler için: hb 15 liralık hediye çeki gönderdi.

Ölücülükte milat kabul ediyorum.
  • binder dandet  (29.06.18 14:14:52) 
ne değersiz vaktin varmış arkadaş. bozdur bozdur harca 15 tl'ni.


  • washe  (29.06.18 14:17:15) 
washe: 2 mail attım hacı, parmaklarım biraz yoruldu o kadar :)

Philipsle olan ölücülük anılarım çok yakında...
  • binder dandet  (29.06.18 14:38:23) 
@gozu acik sevisen yahudi: almanya'da saturn web sitesinden cep telefonu aldım 560 euroya. 1 hafta sonra aynı telefonun 500 euroya düştüğünü gördüm. mail yazdım 2 saat içinde cevap geldi. "siparişinizle ilgili sorun yaşattığımız için özür dileriz. 60 euroyu hemen hesabınıza havale ediyoruz" dediler ve ettiler de.. amazon'da başıma benzer olay gelmedi ama amazon her halükarda o indirimi yapardı. adamlar hizmet anlayışında çıtayı marsa taşımış, bizim gidecek çok yolumuz var


  • burya  (29.06.18 15:03:36) 
Amazon geçen sene bu olayı bitirdi, türkiye'de bunu bir firma yapıyor o da mediamarkt, yararlanmşlığımız var, hem de başka yerde daha ucuza düşerse de aradaki fark kadar çek veriyordu.

Rezalet değil ama iade edilmemesi. Normal çözümü ilkini iade edip ikinciyi almak, tahminim muhasebe tarafı daha sıkıntılı bu işin.

Rezalet değil, nezaket içinde konuşulduğu sürece sorun yoktur bence. Hepsiburada son iki yılda müşteri hizmetlerinde baya yol katetti, amazonu örnek alıyorlar diyebilirim fakat Türk müşterilerle bir yere kadar iyi hizmet olabilir, memnniyetin maliyeti getiriyi geçebilir :D
  • atom karincanin torunu  (29.06.18 15:26:42) 
3 hafta sonra....


Ptt'den kargo gelir, tırsa tırsa alınır. hollanda menşeilidir kargo..

Tırsa tırsa açılır..

ve içinden philips müşteri hizmetlerine gammazladığım bozuk philips led ampul yerine gönderilen ampul durmaktadır.

adamlar hollanda'dan tek ampül göndermişler ya la.... işin komiği ampul 10 liralık bir şey, ödediğim gümrük vergisi ise 5 lira 10 kuruş....

Tüketici hakları forevır.!
  • binder dandet  (16.07.18 18:19:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.