[]

AKP ve Seküler taraf olarak bölünelim mi? [anket var] Fikirleriniz nedir?

zaman zaman veya her zaman böyle bir düşünceye sahip oluyor musunuz?

en son iç işleri bakanı ''chp il başkanlarını cenazeye almayacağım'' dedikten sonra bu başlığı açıp sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim.

anket: www.strawpoll.me

 
kimin nereyi alacagini nasil kararlastiracaksin? bolduk diyelim, iki grup veya "ulke" arasindaki olasi surtusmeleri nasil engelleyeceksin? cok dusunuyor musunuz cidden bu fikirleri?


  • der meister  (28.06.18 18:22:08) 
bölünmeyi destekleyenler siyasi konularda ham insanlar oluyorlar genelde. bölünme kolay bir olay değil. getirisinden çok götürüsü olur her iki taraf için.


  • false pretension  (28.06.18 18:24:41) 
der meister kendimi bölünme sürecini idare edecek bir kişi olarak göstermek istemedim. sadece fikir olarak soruyorum. harfiyat kısmı duvar sınır çekme nereyi alalım arsa kavgası falan bunlar alt seviye işler. merakım fikirler ve duygular.


  • error522  (28.06.18 18:28:46) 
bölünür ya da bölünmez o konuda bir yorumum yok fakat bölündüğü zaman akp tarafı 5-10 yıl içerisinde batıp seküler kısmın himayesi altına girerek yeniden birleşir yönünde bir tahminim var.


  • eeb  (28.06.18 18:31:46) 
zaten bölündük. akp'nin kendi içinde ekonomisi ve kapitali var. birbirlerini kolluyorlar, birbirlerine iş yapıyorlar. seküler tarafın da benzer şekilde kendi dünyası var (elbette devlet akp'de olduğu için onların ekonomisi daha güçlü) alt ölçekte bizlerin de kendi mikro dünyası var. benim etrafımdaki herkes benim gibi seküler. çalıştığım kişiler de öyle. herhalde bir akp'li ile esnaf-müşteri ilişkisi dışında yıllardır konuşmamışımdır.


  • sir gawain  (28.06.18 18:43:52 ~ 18:44:53) 
bölündük gitti zaten.

etrafında Ak Parti'ye oy vermiş insan yok. bizim mahallede seçim sonuçları bambaşka. böyle o kadar çok mahalle var ki.

ama komşu mahallede de durum tam tersi. onlarda da CHP'ye oy veren yok. İki taraf da diğerinin mahallesine geçmek istemiyor. Sadece onlardan parayı vuranlar bizim tarafa geçip çocuklarını laik okullarda okutuyorlar.

bence adını koymanın vakti geldi.
  • babilbaligi  (29.06.18 02:14:15) 
bölünelim amk, zaten fiilen bölünmüşüz.


  • firemanjonny  (29.06.18 08:38:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.