[]

Last fm listeler?

arayüzü değişmeden önce görebiliyordum ama sonrasında bulamadım bir türlü.. Arşiv ve sevdiğim parçalar görünüyor ama 2 adet, her biri en az 800 şarkılık çalma listem kayıp.. Nereye gittiler?




 
ya 12 senedir kullanıyorum last.fm'i önceki hallerini de biliyorum yani ama böyle liste oluşturulabildiğini hatırlayamadım. emin misin last.fm olduğundan?


  • tepedeki psychedelic adam  (27.06.18 17:15:38) 
tepedeki +1 ben de 12 senelik üyeyim hiç öyle bir şey olmadı last.fm'de. belki aboneler için oluyordur ama onu da sanmıyorum.


  • washe  (27.06.18 17:17:14) 
varmış ya. evet belki abonelereydi, abone olduğum kısa süreli zamanlar da oldu ama belki onlara denk gelmemiştir ya da hatırlamıyorum. ama şu an erişilebileceğini sanmam :/

www.youtube.com

içindeki şarkılar lazımsa biraz zorlanırsa belki şuralardan ulaşılabilir.

www.last.fm
  • tepedeki psychedelic adam  (27.06.18 17:22:57) 
ya evet vardı olmaz mı, isim verip fotoğraf bile ekleyebiliyordun listelere..
aboneydim ben hep, seneyi doldurup spotify'a geçince bir süre last fm'le ilgilenmedim, spotify'la entegre edip oradaki şarkılarımla spotify'da liste oluşturmaya başlayınca eski listelerimin yok olduğunu gördüm.. Aboneyken görüyor olabilmem mantıklı geldi şu an.. Aylık abone olsam görürür müyüm acaba :/

  • chatrefhill  (27.06.18 17:29:54) 
last.fm forumuna girdim de şöyle bişey yazmışlar :/

Groups, Forums, and Playlists
Unfortunately, the old Last.fm groups, forums, and user playlists will no longer be accessible. We are unable to bring these features back to the website at this time.

getsatisfaction.com
  • tepedeki psychedelic adam  (27.06.18 17:42:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.