[]

kediye hap yutturmak vol 2 malt

dün duyuru açmıştım hepsini denedim ama nafile. çok da hırpalamak istemedim.

malt vardı hapı ona buladım yutturdum, hapın etkisini azaltır mı ? ya da ne biliyiö sade mi yutturmak lazım


 
Azaltmaz, normal yani bu şekilde vermen genelde böyle olur, yoksa sen yutturamazsın hapı. Yutturabilmen için senin çenesini alttan sıkıp ağzını açman lazım, sonra da boğazına hapı bırakıp içgüdüyle yutmasını beklersin ama bunu sen yapamazsın, en sağlıklısı bu şekilde vermek.


  • angelus  (27.06.18 15:28:53) 
malt etkiyi azaltmaz +1.
dünkü duyuruyu görmedim fakat angelus'a ek olarak şu hileyi verebilirim, belki işinize yarar.
kedinin alt çenesinin üst dudağıyla birleştiği noktalara iki yandan baskı yapıyorsunuz, kedi refleks olarak ağzını açıyor. hemen gırtlağına hapı yapıştırıp çenesini kapıyorsunuz, çene altından yutkunma refleksini güçlendirecek şekilde yukarı aşağı biraz sertçe okşuyorsunuz. o hap yutuluyor. geçmiş olsun.
  • evde liyakat kalmamis  (27.06.18 15:37:14) 
ya dört döndüm, elleriyle itiyor elimi şerefsiz. kucakta zor tutuyorum. ve 1 ay sabah akşam yutturmam lazım kabus gibi


  • oscar  (27.06.18 15:50:10) 
maltı bilmiyorum, ama yutturmak konusunda angelus'un dediği gibi, ağzını açıp boğazına hapı sokup yutmasını sağlaman lazım. yutkunma refleksini harekete geçirmek için gırtlağına soktuktan sonra bir elinle ağzını kapatıp, diğer elinle de (kafasını yukarıya doğru tutarken) gıdısını ovabilirsin.

yapılamayacak bir şey değil, madem 1 ay boyunca yapacaksın alışsan iyi olur. hırpalamak olarak da düşünme, tereddüt ede ede yaparsan süreci uzatırsın, seri ve kararlı ol, 3 saniyede tamamdır. eliyle itmesine falan da aldırma, itsin ne olacak gücü ne ki ^^ aynı zamanda onunla konuşarak da dikkatini dağıtabilirsin sesini duyunca pür dikkat oluyorsa.

köpeğime üst üste 4 tane yutturuyorum alıştım artık ben, aynı taktiği arkadaşımın yutturamaması sebebiyle onun kedisinde de denedim, %100 çalıştı.
  • treamorg  (27.06.18 16:05:12) 
Birisi tutmali, birisi de hapi yutturmali. Baska turlu zor bence.


  • perfectum  (27.06.18 17:15:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.