[]

meral hanıma neden oy vermediniz be!

İyi parti kurulduğundan beri insanlar meral hanım a dur bakalım ne yapacak gibi bir beklentisi vardı. chp önyargı kurbanı bir parti zaten daha ne kadar deneyeceksiniz kardeşim. iyi parti öne çıkarılacaktı, muharrem ince çok çalıştı kabul ama başka bir politika yürütmedi, yine sataşma üzerine gidildi. Meral hanım konuşturulacaktı, sanayileşme önerilerinin reklamı yapılacaktı, kadın oylarına oynanacaktı. chp de alttan destek sağlayacaktı, olursa böyle olur. Salak gibi aynı şeyleri niye denerler arkadaş, bu yolla bu adam gitmiyor işte. chp nin adayı dedin mi iş bitiyor. %7 alacak insan değildi, sinirden kapayı kırıcam hiç mi inanmadınız kadına ya, al sana muharrem ince tek açıklaması erdoğan kazandı kabul.




 
meral akşener benim gözümde kendisini bitirdi.
kadın ilk ortaya çıktığında muazzam bir destek vardı ama konuştukça olmayacağını anladı insanlar. benim de kendisine inancım sanırım fox'ta katıldığı programdan sonra değişti.

etrafımda meral hanıma oy vereck çok insan vardı ama seçim süreci boyunca hepsi vazgeçti. bakın bu vazgeçen insanlar ana akım medya üzerinden fikirlerini yönlendirebileceğiniz insanlar değil, bunun altını çizmek isterim. hepsi her mecrada meral hanımı takip eden insanlar. ama hepsi bir bir vazgeçti.

yine bir hatası da mhp seçmenine oynamaması oldu bence. meral hanım bu seçim aşamasında bu kadar birlik beraberlik mesajı vermeyip milliyetçi oylara oynamalıydı, bu şekilde çok daha fazla oy alabileceğini düşünüyorum.

kendisine bir garezimiz de yok. aksine bir umut olmuştu bizlere ama seçim propagandasında hatalar olduğunu düşünüyorum.

not: ben zaten kendisine vermeyecektim oyumu onu da belirteyim.
  • teritori  (26.06.18 10:39:16) 
ben de meral hanım aşkıyla yanıp tutuşup sonra ince'ye dönenlerdenim. muharrem ince zaten meclis konuşmalarından dolayı çok sevdiğim bir adamdı. vaatleri çok hoşuma gitti tarzına zaten zaten hep hastaydım. meral hanım gölgesinde kaldı maalesef.

"erdoğan kazandı kabul" bu kadar net. çıkın,iç savaş çıkarın, ysk ya ateş edin, olamaaaazzz ince ölemeezz kabul etmiyorum demeyip büyük bir erdem gösterdiği için gözümde değeri bir kat daha arttı ayrıca ince'nin.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (26.06.18 11:10:20) 
çünkü neyin ne olduğunu görebilecek aklım var. her hype edilen şeyin peşinden körü körüne koşmuyorum.


  • saurid  (26.06.18 11:13:15) 
çizgimden sapmak istemedim.

kaldı ki mhp den gelen birisi. mhp nedir az çok görüyoruz değil mi?

ömrümde kendi partimden başkasına oy atmadım atmam da. inceye verdim memnunum. en azından geçmişi de bu günü de aynı chpnin evet kötünün iyisi ama öteki partilere bakıldığında muazzam bir fark var arada. benim asıl favorim osman pamukoğluydu ama bi başarı yakalayamadı.

asıl sen onu bunu bırak, bdp baraj altı kalmasın diye, özellikle bdp ye oy atıp ellerine şehit kanı bulaştıran insanlar bu gün ne düşünüyor? bu vebalin altına girmeye değdi mi?

hiç şehit gördüler mi? şehit cenazesine gittiler mi? yakınlarından birisi şehit oldu mu? hadi onu bırak askerlik yaptılar mı?
  • killerbee  (26.06.18 11:21:46 ~ 12:23:42) 
mhp fraksiyonuna neden oy verecektik ki?

ayrıca neden oy almadığı çok basit. mhp alternatifi olarak yola çıktı, chp alternatifi olarak bitirdi. mhp'den oy çalacağına chp'den çalmaya çalıştı, o da yemedi tabii ki. ülkede herkesin kafası çok karışık.
  • sir gawain  (26.06.18 11:29:42 ~ 11:32:04) 
Çünkü çok egoist. Etrafındakiler onun için fedakarlık yaparken kendisi İnce başkan olursa yardımcısı olurum diyemedi. Dediği zamanlarda vardı ama sanki ağzından cımbızla alıyorlarmış gibi zorla söyledi. Bu seçimde tek sevindiğim şey kendisinin kaybetmesi oldu.


  • geçerkenugradım  (26.06.18 11:48:11) 
1. ince 2. tura kalırsa miting bile yaparım demişti,
2. ben ölene kadar partime verirrim anlayışıdır bizi şu duruma sokan, akp seçmeninde fakınız olsun biraz,
3. akşener tipik mhp li gibi konuşsa zaten mhp var, reformist konuşsa zaten mhp var, muhafazar konuşsa zaten auuvv,
4. kampanya hatalarına katılırım, ist. mitingi iptal olmayacaktı.
  • firemanjonny  (26.06.18 12:07:30) 
hedef kitlesini yanlış belirledi. bu ulkenin chp'den oy (ç)alan bir partiye değil, akp'den oy almayı hedefleyen bir partiye ihtiyaç var(dı).

meral hanim hedefini yanlis belirledi ve kaybetti.
  • for the record  (26.06.18 12:20:11) 
Milliyetçi-ulusalcı görüşlü partileri, kişileri desteklemem, ölüm-kalım durumlarında (Erdoğan'a karşı mesela) bir kerelik oy atabilirdim, o ayrı.

Bu soru zaten Akşener'i düşünüp sonra İnce'ye verenler içindi sanırım.

Seçim sonrası sürecini yönetememeleri, kötü yönetmeleri demiyorum bakın hiç yönetememeleri, aslında seçmenin ne kadar haklı olduğunu da gösterdi.

Kaç milyon insan oy vermiş, çıkıp bir açıklama yapmayı, sonuçlar açıklanırken güven vermeyi ve sonuçlar açıklandığında hesap vermeyi zor görüyorsun, yaptığın işin sonuçlarıyla yüzleşemiyorsan e o zaman siyasette işin ne? Rezalet. Umarım bir sonraki seçimlerde sahadan silinir.
  • buf-e kür  (26.06.18 13:20:59) 
şahsen mhp'den çıkan kimseye güvenemiyorum.


  • nothing in my way  (26.06.18 13:26:20) 
mhp tabanın hitap etmek yerine ulusalcılara oynadı. Kendisi kaybettiği gibi bütün muhalifleri kaybettirdi.


  • goodz  (26.06.18 13:38:05) 
kişiler üzerinden oy vermiyorum fakat ideolojik olarak milliyetçi ve muhafazakar tandaslı bir partiye oy vermem.


  • biravekahve  (26.06.18 14:20:23) 
meral akşener sayesinde rte'nin gideceğine inanmış mıydın gerçekten :) millet olarak her şeyde olduğu gibi siyasete de çok duygusal bakıyoruz sanırım.

saurid ve nothing in my way +1

milliyetçi tabandan gelen birine kesinlikle oy vereceğimi sanmıyorum. hele ki akşener'in 90'larda tansu çiller, abdullah çatlı, alaattin çakıcı gibi isimlerle olan karanlık ilişkilerini göz önüne alınca..
  • pitjantjatjara  (26.06.18 14:23:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.