[]

İşten çıkarıldım ve motivasyonum bozuldu. Şimdi ne yapacağım?

Merhaba arkadaşlar, önceki duyurularımda ((git: 1275019), (git: 1282490)) bahsettiğim orospu(afedersiniz ama tanımlayacak başka kelime yok) öngördüğüm gibi ayağımı kaydırdı ve işten çıkarıldım. Patron benden vazgeçtiklerini düşünmememi ve başka bir yere yerleştirmeye çalışacaklarını söyledi ama pek umudum yok. Önceki duyuruda kadının benimle kafayı bozduğu için ayağımı kaydıracağını söylediğimde bazı arkadaşlar abarttığımı söylemişti ama ne yazık ki haklı çıktım. 1 hafta sonra 1 ay olacak işten çıkarılalı ve neredeyse 1 aydır hergün o aşağılık kadına saydırmaktan kendimi alamıyorum. Çünkü o sadece beni haksız yere işten attırmakla kalmadı aynı zamanda "Acaba her şey yoluna mı giriyor?" gibi umutlarımı da yok etti. Şimdi yeniden iş arama sürecine döndüm.

Bütün motivasyonum , neşem, geleceğe dair umutlarım toz oldu gitti. Artık canım iş aramak da istemiyor. Yeniden görüşmelere gitmek, hergün 2-3 saat iş ilanlarına bakmak, çalan her telefona görüşme için arıyorlar umuduyla bakmak falan yoruldum, sıkıldım artık. Ne güzel kurumsal bir şirkette çalışıyordum, bir sürü imkanım vardı, tam istediğim gibi bir işe kavuşmuştum ama o soysuz yüzünden işe mutsuz gidiyordum, buna rağmen öncekine göre daha bir enerjiktim.

Ben ne yapsam da tekrar motivasyonumu, pozitif enerjimi tekrar kazansam?

Çok teşekkür ederim.

 
salla o işten cacık olmazdı zaten. daha düzgün bir yer ve iş bulursun.


  • nick bulamadim  (23.06.18 04:08:22 ~ 04:08:59) 
Dert etme bence hiç. Moralini bozsan bile eline geçecek bir şey olmayacak sonuçta. Kendini psikolojik olarak ne kadar hırpalarsan seni o kadar hızlı işe geri almayacaklarına göre sadece kendine zarar vermiş olacaksın.

Öncelikle iş ilanlarını ara, tara ve her şeyi zamanına bırak. İşsizlik kötü ama unutma kadına artık saydırmakla ne sen bir şey kazanırsın ne o kaybeder. O işr hiç girmediğini farz et. Olmadı öyle bir iş hayatında. O kadını da tanımıyorsun. Tanışmadın bile.

Yoluna devam et. Canını sıkma.
  • cemallamec  (23.06.18 04:54:51) 
Intikamini al. Intikam dogal ve gereklidir. Karsiligini vermezsen veremedim diye aglanir durursun boyle. Karsiligini verebilirsen verdiginde cok mutlu olcaksin


  • kush  (23.06.18 05:25:01) 
ona daha fazla saydır içinden, kus bütün öfkeni. bu, birkaç saatini ya da en fazla bir gününü alsın. çünkü dünya dönmeye devam ediyor.

her yerde böyle tipler var. ben de kovuldum, hem de daha berbat bir işten. daha sonra, sözde "kanka" olduğumuz şefle de az atışmadık, kavganın eşiğine gelmedik. ağır geri zekalı olan birkaç tiple de öyle. sorsan, arkadaşız şimdi! her merhaba dediğim arkadaşım olsaydı ooo...

şu an çalıştığım yerden de iki kez işten çıkarıldım, ilkinde iki gün sonra geri çağrıldım, ikincisinde de bir 10 dk falan sonra "kusura bakma bik bik" denilerek...

mecbur olduğum için çalışıyorum. kimse benim arkadaşım, kankam falan değil bunların içerisinde. arkadaşlarımın, dostlarımın kim olduğunu biliyorum.

profesyonel bakacaksın. artık o sektörde iyi kötü bir deneyimin var. iş hayatında nasıl tipler karşına çıkacak, bununla ilgili de bir deneyimin var. şimdi bu deneyimlerini sahada kullanma vakti.

kendine güven ve enerjik ol, umudunu yitirme; saldır, eminim daha iyi bir fırsat çıkacak karşına.

umarım çook kısa bir süre sonra, çok daha güzel bir işe girdiğini anlattığın bir duyuru açarsın. :) takma kafana
  • runagain  (23.06.18 05:41:35) 
Mobildeyim müsait olunca mesaj atacağım


  • kirmizi kart  (23.06.18 08:41:45) 
Kimse söylememiş ama kıza dava aç. git ve mobbing davası aç. kız elinde savcılıktan gelen yazıyı görünce ne yapacak bakalım. git ifadeni ver ve davayı aç. orayla işin bitmiş zaten. şimdi o düşünsün.


  • mr.goodcat  (23.06.18 09:12:28) 
öncelikle daha önce açtığın duyurulardaki iyi niyet elçilerinin kulakları çınlasın, madem durumunda bir sıkıntı görmemişler, kendi başlarına gelirse iyi niyetli olmaya devam etsinler.

yeri geldi ben de işten çıkarıldım, ancak sonradan fark ettiğim üzere benim için çok karlı oldu. bence sen de bu şekilde düşün, emin olabilirsin ki tahmin ettiğinden çok daha fazla kurumsal firma var, hem maddi hem manevi olarak. ayrıca çalıştığın firma hiç de kurumsal değilmiş ki bu şekilde bir şey başına gelmiş.

malesef iş hayatı biraz acımasızdır, insanlar hiç ölmeyeceklerini varsayarak garip bir hırsla çalışıyor, ben genel olarak herkese aynı mesafede davranmaya özen gösteririm, daha sonraları ise herkese hakketiği gibi davranırım. Kendini de ezdirmeyeceksin.

Son olarak, o tarz bir kadınla aynı ortamda çalışmayacağın için şanslısın, kendi ömründen yerdin, sakın umutsuzluğa kapılma, bol şans

www.youtube.com
  • mephistoo  (23.06.18 09:54:32) 
Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz gibi yoluma devam etmekten başka bir çarem yok. Geçmişe takılıp kalmanın bir manası yok sanırım dediğiniz gibi. Yine dediğiniz gibi benim için bir deneyim oldu.

@mr. goodcat Aslında param olsa mahkemelerde süründürmek isterdim ama maalesef çalışmayan bir insan için mahkeme büyük bir yük. Hem versem bile patronu sevdiğim için onu zor durumda bırakmak istemem.

@mephistoo Umarım dediğin gibi gerçekten de karlı olur. Kendimi tanıyorsam böyle bir ihtimal pek olmaz ama umarım olur. Evet dediğin gibi firma dışarıdan kurumsal gibi görünüyor ama içeride hiyerarşik olarak pek kurumsallık yok. Dışı seni içi beni yakar anlayacağın üzere. Aslında kadından kurtulmam kısmında da doğru söylüyorsun. Çünkü hayat enerjimi sömürmediği bir gün yoktu . O bakımdan iyi oldu.

@runagain Hergün ara ara saydırıyorum, öyle daha güzel oluyor. En azından her zaman bir şeye moralin bozulunca saydıracak birinin olması güzel. Bütün öfkemi kusarsam saydıracak biri kalmaz :D Ben de senin gibi kimseye arkadaş gözüyle bakmadım aslında. Zaten arkadaşlık kurulacak bir ortam da değildi. Sadece sıkı olduğum 1-2 kişi vardı o kadar. Onlar da başka departmandandı. Dediğin gibi artık ne türden insanlarla karşı karşıya geleceğimi daha iyi biliyorum, zamanı gelince bu bilgileri kullanacağım. Umarım dediğin gibi gerçekten de güzel bir fırsat çıkar karşıma. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. :)

@kush Aslında elimde iyi bir koz da vardı ama uzakta olduğum için intikam almam mümkün değil.

@cemallamec Dert etmemek o kadar kolay değil aslında. İşsizlik psikolijisini biliyorsundur, eve tekrar hapis olmak, tekrar evdekilere yük olmak, ekonomik özgürlüğü kaybetmek ve daha bunun gibi birçok şey ama dediğin gibi yapacak bir şey yok. İş ilanlarına bakıyorum ama o da zor geliyor, tekrar bir şeyleri yoluna koymaya çalışmak oldukça can sıkıcı.

@nick bulamadım Umarım

@acemi Düşman olmamın tek sebebi bana gıcık olduğu için patronu bana karşı zehirleyip işten attırmasıydı.Sen olsan kafana takmaz mıydın? Neyse umarım sen de en kısa zamanda işine kavuşursun .
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (23.06.18 20:12:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.