Merhaba arkadaşlar,1 ay önce falan (git: 1275019) bu duyuruyu açmıştım ve çalıştığım bölümde anlaşamadığım bir kadının olduğunu ve bana taktığını söylemiştim.Duyurunun üstünden 1 ay geçmiş ve benim fikrim değişmedi,aksine bundan daha da emin oldum.Çünkü kadının davranışları,söyledikleri artık o kada
Merhaba arkadaşlar,
1 ay önce falan (git:
1275019) bu duyuruyu açmıştım ve çalıştığım bölümde anlaşamadığım bir kadının olduğunu ve bana taktığını söylemiştim.Duyurunun üstünden 1 ay geçmiş ve benim fikrim değişmedi,aksine bundan daha da emin oldum.Çünkü kadının davranışları,söyledikleri artık o kadar rahatsız edici olmaya başladı ki artık kendimi ne kadar tutabileceğimi bilmiyorum.
Önceki duyuruda cevap veren arkadaşlar abarttığımı falan söylemişlerdi ama abartmıyorum. İşimi falan öğrendim artık, kendi başıma işlerimi yapıyorum. İşlerimi yoluna koydum sayılır artık. Hatta bana işleri kendi başıma yapabilmem için ne kadar süre gerektiğini sorduklarında 1.5 ay gibi bir süre vermiştim ve söz verdiğim gibi de 1.5 ay olunca işlerimi yapmaya başladım. Eskiye göre kızacak bir şey kalmadı ama bu gerizekalı kadın en ufak şeyde bile bana laf sokmaya çalışıyor, hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Beni düşmanı gibi görüyor adeta. "Of Allahım kimlerle çalışıyoruz!" minvalinde şeyler söylüyor sürekli. Hatta bunun için de gidip patronla kaç kez konuşmuştur. Çünkü başkalarıyla konuşurken "Buraya iş yapacak adam lazım, X Bey ile bunu konuşacağım bugün" dedi kaç kez.
Sonra bir gün patron beni çağırdı. Y Bey(muhasebe müdürü kendisi ve patron beni test etmesini söylemiş ve o da Logo Tiger'da bir şeyler yapmamı istedi.Sonunda da iyi olduğumu ama bazı yerlerde ufak sıkıntılar olduğunu söyledi) ile konuştuğunu ve şu an çalıştığım bölümün bana biraz ağır geleceğini söylediğini söyledi. " Seni de üzmek istemiyoruz, başka bölümde çalışmak ister misin?" falan diye sordu. Ben de oraya uyum sağlayabileceğimi ama yine de en iyisini kendinin bileceğini söyledim. O da şimdilik devam etmemi söyleyerek gönderdi.
Ben de bunun o kadının başının altından çıktığını düşünüyorum. Ama patron Y Bey diye değiştirdi diye düşünüyorum. Bundan başka bana diğer işleri de vermeleri için beklememiz gerektiğini ve yukarıdan onay gelip Z Bey (genel müdür) işe giriş mailini atınca vereceklerini söylüyor. Yani pratik olarak işe alınmış sayılmam daha.
Ne yapsam bilmiyorum. Kadın sanırım gözlerimin önünde ayağımı kaydırıyor ve ben bir şey yapamıyorum.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama ne yapmalıyım sizce? Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.