[]

Sistit için ilaçsız çözüm önerileri

Nöbetçi eczaneye gittim, purinol artık reçeteli satılıyormuş. Sabah 7 de yola çıkıyorum, gidip tahlil falan yaptırıp ilacı alacak zamanım yok. Bol su içiyorum geceden bu yana. Başka önerilere de talibim. Yeter ki yolda ve toplantı da rahat edeyim.

edit: aynı şeyi tecrübe eden olur diye buraya da yazayım. iki eczanenin reçeteli diye vermediği purinolu bugün bir eczacı yok ne alakası var deyip çat diye verdi. ayrıca reçetesiz tek doz bir ilaç daha verdi. ama işte dün uzun yolda araba kullanırken ve toplantıda perişan oldum. teşekkür ederim herkese öneriler için.


 
Oha purinol artık reçeteli mi veriliyormuş? Ben purinol içmeden önce piyeloseptyl içiyordum o da iyi geliyordu eğer o reçeteli değilse ona da bakabilirsin. Eczacı demedi mi "onu veremem ama yerine şu olur" diye?


  • dedi ayca  (21.06.18 08:15:00) 
+maydonozu kaynatıp içmiyorsun direkt kukuna koyuyorsun :( çok çaresiz kaldığımda annemin demesiyle yaptım ama bende etkili olmamıştı


  • dedi ayca  (21.06.18 08:15:46 ~ 08:33:39) 
Suyu ne kadar içiyosun? 1 günde 5litreyi gör mutlaka. Makyaj temizleme pamuğunu sirkeye batır, marketten alınan normal sirke üzüm yapfım ben elma da olur, vajina etrafına, içine, götürebildiğin kadar derine tampon hareketlerle sür. Aşırı yanacak ama işe yarayacak.
Yoğurt ye.

  • megalomaniac  (21.06.18 08:50:41) 
sirke +1

eme bir gecede geçmez bence de.
  • elorelia  (21.06.18 09:46:36) 
"Yapılan birçok araştırma, kızılcık suyu içmenin idrar yolu enfeksiyonlarını önlemeye yardımcı olabileceğini ortaya çıkarmıştır. Kızılcık suyunun, enfeksiyona neden olan bakterileri önlediği ve antibiyotik etkisi olduğu düşünülmektedir. İdrar kesesinin enfeksiyon kapmasını önlemek için günde 120 ml kızılcık suyu için."


  • nice tnetennba  (21.06.18 10:15:31) 
Sirke evet ama ev yapimi ve dogal olmali, onun disinda maydonozun net bir etkisi oldugunu dusunmuyorum.


  • bruceandwayne  (21.06.18 11:23:47) 
@benaslındayohum

Ev yapımı sirkenin hiç faydası olmadı, market sirkesi ilk seferden etkisini gösterdi 3-4 günde tamamen geçirdi.
  • megalomaniac  (21.06.18 11:33:29) 
Maydanoz suyu+1

Acıyı baya azaltır. İki litre yap yanında taşı. Ama sonra ilk fırsatta doktora mutlaka görün geçici olarak bu
  • selamun aleykum kitty  (21.06.18 11:52:07) 
(bkz: monurol) var reçetesiz tek doz antibiyotik.


  • glutamin  (21.06.18 13:38:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.