[]

Mekanik Klavye İçin Fikir Almalıyım

Merhaba dostlar,

www.hepsiburada.com

Şu görmüş olduğunuz klavyeyi gönlüm fiyatından dolayı razı olmasa da almaya meyilliyim. Ancak bi' arkadaşım önümüzdekü PUBG turnuvasında stand açılırsa belki indirimli bulursun falan dedi, öyle bi' şey olursa bundan daha uygun olur mu dersiniz? Sonuçta standı firma açar, satıcı değil. Bu da fiyat çok da farklı olmaz düşüncesi yarattı bende. Benim o tip etkinliklerde hiç tecrübem yok, bilen varsa akıl versin lütfen.

Ayrıca FPS için uygun alternatif mekanik klavye önerilerine de açığım.

 
logitech g410 eskitmiş ve şu an logitech g810 kullanan birisi olarak mekanik klavye çok tatlı bir şey diyorum.

g410 2 sene sonunda bazı tuşları çift basmaya başladı ve ben de elden çıkarttım.

şu an g810'un sağ kısmı (pşç tuşlarınının sağ kısmındaki tüm tuşlar) bazı renkleri düzgün çıkarmıyor. aldıktan 2-3 gün sonra başladı bu sorun ama garanti vs uğraşmak istemedim. garantisinin bitmesine yakın uğraşıp yenilerim diye düşünüyorum.

g413'ün pişman edeceğini düşünmüyorum.
  • washe  (18.06.18 17:56:01) 
das
keyboard.

  • ThomasJefferson  (18.06.18 18:36:54) 
Cooook eski bir oyuncu olarak(p4 3.2 ghz in high end oldugu zamanlardan) mekanik klavyenin hissiyati tamam da son derece gereksiz bir harcama oldugunu dusunuyorum. CS de falan bunla aldigin fragi normal bir klavye ile alamayacak degilsin sonucta.


  • bos gezenin bos ustasi  (18.06.18 21:01:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.