bence alınmaz km'leri yüksek


  • hlt1985  (18.06.18 14:38:26) 
ne alayım abi ya max 42 ye ne alınır. deli olacam bulamıyorum araba


  • sahipsiz  (18.06.18 14:41:08) 
Ya abi 4-5 yaşında arabalar kaç km'de olacak allahınızı severseniz? Dizel araba bunlar, alan vatandaş yol yapmak için alıyor. Senede 20bin yapsa zaten 80-100 bini buluyor. Tabiki aynı arabanın 30binde olanını bulursanız onu tercih edin. Ama böyle basmakalıp laflar da etmeyin. 1 yaşında 100binde bir araba için km'si yüksekmiş derseniz size katılırım ama bu durumda söylediğiniz şey ezbere söylenmiş birşey oluyor.

edit: soruya cevap vereyim. Alınabilir, bu rakamlarda yaris filan da bakılabilir alternatif olarak.
  • battal gemalmaz  (18.06.18 14:45:14 ~ 14:54:37) 
al geç hdi motor en iyi dizel motorlardan biri az yakar.


  • mikahakkinen  (18.06.18 15:12:11) 
Beyazı al satarken kolaylık olur diğerlerine göre


  • Uncle Sam  (18.06.18 15:38:10) 
Kmler yüksek değil, dizel bir araç için her yıl 25.000km standart değerdir. 5 yaşında bir araç için 100.000km uygun kullanım içindedir. Bu km değerinde bir araç alırken triger seti değişimi yapılıp yapılmadığı öğrenilmeli çünkü masraflı bir işlemdir, yapılmadı ise bunu siz yaptıracaksınız anlamına gelir. Yapıldı ise de 50-70bin km kafanız rahat demektir. Bir de baskı-balata durumuna bakmak lazım, kullanıma göre bu kmlerde bitmiş olabilir, o da biraz ücretli bir işlemdir.

Bu ilanlar içinde (ikinci ilan kalkmış bu arada)
2014 olan km olarak da düşük ve paketi farklı detayını bilmiyorum ama özellik olarak zengin olabilir. Bu araç daha mantıklı görünüyor bana.
  • sbryldrm  (18.06.18 15:41:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.