[]

Florya

>>Florya taraflarına hiç gitmedik. Ailemle gitmeyi düşünüyoruz. Nerde, ne yapılır Florya'da?

>> Deniz kenarında güzel yerler var mı? Tavsiyeleri alabilir miyiz?


 
Ibb tesisi var yeme icmelik, sahilde yuruyebilirsin, Aqua Florya avm starbucks disarida oturursan deniz gorunuyor.


  • stavro  (14.06.18 12:31:18) 
selamlar, şimdi florya ibb tesisleri var, oraya bakarsın(googledan bak), genel olarak ağaçlık bi park. ibbnin girişinde isparkın garajı var.(ibb parkına ve sahile araçlar girilmiyor.)

oradan sahile inebiliyorsun, sahilde sol tarafta bi tane lunapark, onun ilerisinde de bi ça bahçesi var, sahil boyunca yürüyebilirsin.

sürekli uçak inip kalkar, gürültü ile problemi varsa annenizin kafasını şişirir, ortalama en az her dakika 1 yolcu uçağı tependen geçiyor.

bu ibbnin yan tarafında da büyük bir avm var, sahilden avmye giriliyor mu bilmiyorum. yürümek için güzel, bi sürü kedi falan var. deniz kenarı işte.

lokasyon olarak benim çok hoşuma gidiyor sık sık giderim, özellikle hafta içi kalabalık olmadığı zamanlarda. dediğim gibi gürültü problem değilse güzel bi yer.
  • Photographer  (14.06.18 12:31:31 ~ 12:34:38) 
deniz kenarı hafta sonu apaçi ve suriyeli kaynar. hafta sonu ve tatillerde acayip kalabalık olur.


  • lazpalle  (14.06.18 12:53:39) 
Ah sahili amele dolmustur mangal yapan magandalarla :D Yurumek bir hayal o siste. Genel olarak Florya'da napilir Beyti'de yemek yenir. Aqua Florya ve Flyninn den alisveris yapilir. Aqua'da sahile bakan mekanlarda da yemek yenebilir. Dürümcü Baba'da kuzu pirzola ve kebap yenir. Yuksel'de balik yenir. Carsi'da birkac mekan var eh iste orada birkac tek atilabilir. Bu kadar :D Baska da bisey yapilmaz Florya'da.

Bir de su ara acik hava sinemasi baslamistir. Ben sevmem de aklima geldi.
  • perfectum  (14.06.18 13:06:44 ~ 13:10:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.