[]

Venedik’e yalnız gitmek

Ucuz bilet buldum. 2günlük. Ama tek başıma erkek olarak gitmekte kararsızım. Çok mu sıkılırım? Sonuçta aşk ve sevgili ile anılan ve herkesin eşiyle sevgilisiyle gittiği bir şehir.




 
bence hiç aşk şehri değil gayet bayık gelmişti bana.

Fotoğraf çekmeyi seviyosan çok arkadaşım oldu tek başına giden kadın/erkek.
  • lcha  (14.06.18 10:11:23) 
Sikilirsin. Gideceksen de 2 gunden fazla kalma zaten. Vaporettoya falan bin vakit gecsin.
Paris gibi balon sehirlerden.

  • stavro  (14.06.18 10:21:08 ~ 10:21:29) 
Balon sehir +1 gözünde büyütme sıkılırsın


  • basond  (14.06.18 10:25:22) 
Platonik takıl..


  • 1adam  (14.06.18 10:27:11) 
Uh, balon ne ya. Tamam dunyanin en guzel yeri degil ama 2 gun gayet de gecer Venedik, Murano, Burano derken.


  • salihdt  (14.06.18 11:05:01) 
Ask sehri degil ama 2 gun su gibi akar gecer. Harika bi yer.
Ben hep tek gittim :)

  • kuehles blondes  (14.06.18 11:19:04) 
ben de çok sevmiştim :) 2 günde tek başına sıkılmazsın, ucuz bilet bulduysan kaçırma derim. bir de 29 yaşını bitirmediysen 3 günlük bir kart var, rolling venice adı, toplu taşıma (vaporetto dahil) ücretsiz oluyor, müzelerde de indirim oluyor, öyle bir şey alabilirsin. normalde vaporetto çok pahalı. şuradan bakabilirsin: www.veneziaunica.it
vaporettoyla kanal turu çok keyifli.

  • pati  (14.06.18 11:30:29) 
Ben tek gittim.
Sabah bir cafe de dinlenirken türkçe konuşan iki kız gördüm, selamlaştık ve iki gün beraber gezdik.

Yalnız olsaydım da sıkılmazdım.
  • dahinnotha  (14.06.18 11:39:12) 
Kadın olarak tek başıma dolaştım iki gün, paristen çok daha etkileyici bir şehir iki gün de çok yeterli. Sadece sokaklarda yürüyerek bile güzel vakit geçirebilirsiniz. Gittiğinize değer merak etmeyin. Trip advisora güvenin, to-go makarnacı vardı mesela yıllar önce adını unuttuğum bir yer taze yapıp pişiriyorlar oturacak yeri bile yok bir ara sokakta, italyada yediğim en güzel makarnaydı. Pizza için çok başarılı olmasa da pastane gibi yerlerde satılan calzonelar gayet güzel, cannoli yemeden de dönmeyin. Sadece fotoğrafınızı çeken olmuyor o üzücü insan öyle bir şehirde hatıra istiyor. O zamanlar selfie yoktu tabi. Gidin yani kesin gidin. Pet şişeniz olsun tren istasyonuna doğru giderken büyük bir carrefour vardı ona gelmeden bir şarapçı dayı vardı şişenize şarap dolduruyor da satıyor, şişelilerden on kat güzel. İyi tatiller :)


  • kullanıcıadımbuolsun  (14.06.18 14:42:59) 
Ülkelere çift olarak gidince sanki romansın dibine mi vuruluyor ne alaka... Gidin, görün hem tek olunca her kararı daha rahat verir daha rahat gezersiniz, karışan görüşen olmaz.


  • Sulfoxaflor  (14.06.18 15:32:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.