[]

sgk'sız schengen

bankada para var, üstüme tapu ve kira geliri var, ailemin tapuları var (göstermeli mi bunu?) ama sgk'sızım. banka hesabıma düzenli para girişi mevcut. eski yeşil pasaportum var. daha önce schengen bölgesine girdim ama vize yok damgalar var eski pasaportta. yeni pasaportta vizesiz ülkelerin damgaları var bayağı.

aileyi sponsor göstermeli miyim? ekstra bir şey koymalı mı bunlardan başka? bitcoinim var 2 adet. onların dökümünü de koyayım diyorum?


 
www.eksiduyuru.com

Bak bu arkadaşa vermişlerdi. Sana da verirler diye düşünüyorum. Ne var ne yok ekle belgelerine arasına.
  • veys zimmer  (13.06.18 15:29:51) 
Elcilige bagli, su aralar en cok red veren Yunanistan. Basvuran arkadasim calisan, dunyayi gezen biriydi.

Ben de calisirken hep issizim calismiyorum diyerek aldim; italya buyukelciligi.
  • geçerkenugradım  (13.06.18 15:56:42) 
Ben nacizane gorusumu soyleyeyim senin tapun kimsenin umrunda degil hele aileninki hic. Banka hesabindaki para da su acidan onemli hesap dokumune, donen paraya, girdiye ciktiya bakiyorlar. Yani ulkede ne standartlarda yasiyorsun bir nevi onun yansimasi o dokum.

Yoksa bankada 300k var, ayda 2k anca harciyorsun. Bu seni aciz gosterir. Iyi bir turist modeli degilsin sikintilisin onlarin gozunde.

SGK'nin olmamasi da seni ulkeye baglayici bi isin bi sorumlulugun olup olmamasiyla alakali, tek basina sgk kimsenin umrunda degil.

Umarim mantigi algilamissindir.
  • perfectum  (14.06.18 00:12:58 ~ 00:17:52) 
sadece bu ülkeden kaçıp orada kaçak göçek yaşayacak mısın ve orada kaldığın süre zarfında karnını doyurabilecek misin ona bakıyorlar. türkiye'de çok para harcıyormuş bizde de çok para harcar diye düşünmüyorlar.

tapu(hiç göstermedim, bence çok gereksiz bir evrak), sgk, bankada para vs. bunlar seni buraya bağladığı için ve geri döneceğini düşündürdüğü için önemli.

çalışan olduğum halde evraklarım yetişmediği için öğrenci olarak başvurdum bugün ben de babamı sponsor göstererek. daha önce de hep böyle başvurdum, umarım bir aksilik çıkmaz da yamulmam.

ben eski pasaportu da almıştım yanıma onu da almışlar, eve gelince fark ettim. sen de götür beraberinde, gerekli görürlerse verirsin.

hollanda en uzun ve en sorunsuz veren ülke bu sıralar, oradan yürüyebilirsin bence de.
  • yaraticinick  (14.06.18 00:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.