[]

Aylık alışverişi Hepsiburada'dan yapmak

Yahu şimdi olay ilk olarak tuvalet kağıdı ile başladı. Ben bu tuvalet kağıdını marketten almaktan, eve taşımaktan nefret ediyorum, bir bakayım dedim. Fiyatları da uygun. Genelde kampanyalı çünkü. Oradan hanıma sordum. Deterjanlara baktık, ucuz. Diş macunlarına baktık, marketten ucuz. Hatta çay, diyet ürünler vs da çok uyguna geliyor.

Bu tarz şeyleri alan var mı Hepsiburada üzerinden? Bir yamukları olur mu? Elektronikte tabii ki herkes gibi kullanmışlığım var ama bu gibi mutfak, temizlik malzemelerinde bir sorun çıkıyor mudur?


 
Bir sorun çıkmaz. Sadece deterjan falan bazen kargoda patlayabiliyor.


  • veritaslibertas  (11.06.18 10:24:01) 
Temizlik malzemelerinde iyi oluyor da, gıda falan derken yeterli olmuyor. Migros Sanal Market daha başarılı.


  • babilbaligi  (11.06.18 10:38:16) 
Ben. Salı günleri market kampanyaları oluyor. En son 2.’si %50 indirimle ton balığı aldım. Salça, yağ’ zeytin bile alıyorum.
Çok başarılı.

  • bradshaw  (11.06.18 10:39:32) 
alisverisi saticiyi hepsiburada olarak secerseniz daha iyi olur.


  • for the record  (11.06.18 11:00:30) 
ben alıyorum. paketli şekilde geliyor hatta geçen aldığım her paketin içinde birer tane icetea vardı :) çamaşır bulaşık deterjan, çamaşır suyu, diş macunu, şampuan, tuvalet kağıdı, havlu vs. indirimleri yakalayınca %30 %40 karlı olabiliyor.


  • euphrat  (11.06.18 11:01:00) 
Biz artık markete gitmiyoruz. Sanalmarket ve hepsiburadadan alışveriş yapıyoruz,çok indirimli ürünler yakalıyoruz. Migrosun kendi markası adı altında sattığı ürünlerde harika ve ucuz. Marketler bi abarttı fiyatları.


  • ırene adler  (11.06.18 12:24:28) 
Kız arkadaşım kedilerin mamalarını, kumlarını ve temizlik zımbırtılarını hep hb'den alıyor, bir sorun yaşamadık şu ana kadar.

Gıda alışverişini de sanalmarket'ten yaptık son iki seferdir, indirim kodu vs. de vardı uyguna geldi, epey memnun da kaldık. Sebzeleri de tazemasa'dan aldık, onun da fiyatı ve kalitesi çok iyiydi.
  • chicha  (11.06.18 12:40:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.