[]

isteyip yapamamak

benim güzel kardeşlerim.

kafadaki açmaz çözülmüyor çözülemiyor. ihtimal dahilinde olarak sizlerin içinde de yaşadıklarımı yaşayan vardır belki, otuz bir yaşında iki yıllık evli bir insan olarak mutluluğu bulabildiğimi söylemeyi çok isterdim ama yok. şimdi refleks olarak madem olmadı boşan denir benim gibilere yalnız bazı korkular var ki artık kabus olmaya başladılar. boşanırsam karımın hayatını tam anlamıyla mahvedeceğim. beni seviyor, sevdiğini söylüyor ve bunu gösteriyor da. Zaten sevdiğini de hissediyorum. bende ona onu sevdiğimi söylüyorum sorduğunda, ama ne yazık ki yalan söylüyorum. Sevmiyorum ben desem abartısız üç gün hasta gibi gezer. allah belamı versin ki başta bende sevdiğimi sanmıştım. toyluk mu heves mi bilmem baya aşk gibiydi. fakat o zamanlarda biraz daha farklıydı. kafa olarak farklı fikri tabakalardan geliyoruz, bazı yönlerden sosyal geçmişimiz de farklı. Maddi açıdan bir uçurum yok, olsada önemsizdi zaten. olur bu kızla dedim sancılı bi değerlendirme sürecinden sonra. şimdi ise beklemediğim cevaplar hareketler sergiliyor. kabuğu soyuldu sanki. o anlayışlı iyi niyetli saf temiz zeki güçlü kişilik yok ortada, vallahi de yok. ailemle beklediğim iletişimi kurmadı, içten içe bir geri durma var. bana çok yakın diğer herkese uzak gibi. ve bunun gibi işareti verilmemiş beni şaşırtan eylemler. soruyorum yok diyor ben hep buydum. düşünüyorum içimden hayır diye bağırıyorlar. bu değildi. henüz çocukta yok boşanalım desem kaldıramayabilir. öyle bi aile yapısından ve çevreden geliyor ki boşanmış kadın başaramamış kadın, bi adamı elde tutamamış, taşlanacak kadın. Bunu ona yapamam. Ailesi zerre umrumda değil bugün hayatımdan çıksalar farketmez. ama kendisi umrumda. ayrılsak kendimden iğrenicem. şu anda da hayatımdan iğreniyorum. kaza yapan araba gibi gidiyor benim için. o hareketli ben durgun. uzun sözün kısası evlenip boşanan dostlar sonrasında hayat daha mı zorluyor, siz olsanız ne yapardınız kafanıza filan sıkardınız, dişinizi mi sıkardınız.


 
Yaş itibarıyla karşındaki insanı doğru değerlendirebilir vaziyettesin bence. Kimse boşanmak için evlenmez elbette fakat boşanınca da kimse toprağa girmiyor, uzun soluklu bir sevgiliden ayrılınca yaşadığın şeylerin farklısı değil.

Eşin beklediğini vermemiş anladığım kadarıyla, ailene karşı, çevrene karşı olan davranışları dolayısıyla duyduğun aşırı rahatsızlığı dile getirebilirsin. Onun bu davranışlarının seni boşanma düşüncesine ittiğini söyleyebilirsin, böylelikle o da tavırlarına dikkat edecektir. Diyelim ki sen kuruntu yapıyorsun, o hep böyleydi, bu da olabilir. Sen düşüncelerini ona ilettiğinde biraz daha gayret göstererek ailenle biraz daha vakit geçirebilir, çevrene daha sıcak davranabilir. Evet bütün bunların çözümü zor değil fakat eşini sevmemenin gerçek nedenini iyi düşünmelisin.

Tavırları mı seni soğuttu yoksa cidden ona karşı hiçbir şey hissetmiyor musun, bunun cevabını bulmaya çalışmalısın.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (09.06.18 11:34:37) 
Teoridefeminist+27373


  • lata  (09.06.18 15:08:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.