[]

askerlik işlerinden anlayan?

2019 ağustos ayına kadar tecili olan arkadaş bu yıl ağustos ayında askere gitmek için tecilini bozdurdu.

askerlik şubesinde sevk yerleri açıklanmadan önce tekrar tecil ettirebileceği söylenmiş.

bedelli gündeme gelmişken vazgeçen bu arkadaşın yeniden nasıl tecil yaptırabileceğini bilen var mı?

ayrıca gitmesi halinde de hangi tarihte sevk olacağı hangi tarihte teslim olması gerektiğini biliyor musunuz?

 
Bir iki askerlik duyurusu açmış biri olarak benim durumumu açıklayayım. Üniversite bitince yükseğe başladım bıraktım kaydım silindikten sonra bir baktım 30.06.18 yazıyor edevlette. Çevremdeki insanlar genelde şubeye gitme dedi ama gittim. Yüksek kaydımı sildirdiğim için tecil bozuldu ama ben eylülde tekrar yazılcam dedim. Oradaki görevli de askerlikten kazandığın hakkı devam ettirebiliriz dedi eski haline döndü. Basitçe mezuniyet tarihi +2 sene yaptı.
Senin senaryoda arkadaş kendisi bozdurmuş ama yine de gitsin mutlaka.

  • Nature Works  (08.06.18 23:13:20) 
Sınırsız tecil hakkı var gitsin tekrardan tecil ettiricem desin ilk yaptırdığı gibi yapıcaklar. Benim yerim belli olduktan sonra tekrar tecil ettirdim son 10 gün içinde gerisini siz düşünün :) Önemli bir not: Aa iyimiş yerim belli olsun öyle tecil ettireyim diyip bedelliyi beklerse bedelliyi yeri açıklananlar haricinde çıkartırlarsa sıkıntı yaşayabilir bana öyle demişlerdi yani hangi kurallarla çıkacağı belli olmuyormuş.


  • jorah the andal  (09.06.18 09:45:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.