[]

Marmaris'te yaşam

Eşimle Bursa'da ikamet ediyoruz. Marmaris'te bir okuldan öğretmenlik teklifi ha geldi ha gelecek. okul çamdibi mahallesi'nde. kiralık ev bakılabilecek muhitler nerelerdir? marmaris yaşanır vaziyette mi? pahalı mı?




 
Marmaris’te sadece yaşamazsın, marmaris’te KRAL gibi yaşarsın. Fiyatlar uygundur, çok huzurlu on numara bir yer. Gece hayatı da var, keyif de var, çevrede harika yerler var. Yani dakika düşünmeyin, bakın dakika demiyorum, aynı saniye içinde “tamam geliyoruz” demeniz lazım.


  • aradaki uzaklik  (08.06.18 23:35:07) 
Hangi okul


  • [GODDARD]  (09.06.18 01:27:05) 
marmarisin en güzel kısmı datçaya olan yakınlığı deyip olaya farklı bir noktadan bakmak isterim. onun dışında büyük şehirde bir çok kişinin hayalini gerçekleştirmişsiniz. umarım güzel olur ki bence olur.


  • bruceandwayne  (09.06.18 01:29:03) 
Ben 1 hafta tatile gittim merkeze, cok bunalmistim. Normalde marina asigi birisiyim, orada marinalar ustume ustume gelmisti. Bu arada ucuz da degildi.


  • perfectum  (09.06.18 06:43:26 ~ 06:44:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.