[]

kadınların tekliflerin sonunun gelmemesi

birini görüyorsun ;
'yarın kesin şunu yapalım' diyor yarın ses yok.
yolda karşılaşıyorsun 'bir saat sonra şurada buluşalım içelim' diyor. üç saat sonra bile ses yok.
'haftaya şuralara kesin başvuralım, biraz araştıralım beraber' diyor sen bakıyorsun araştırıyorsun falan 2-3 hafta ses yok.
plan yapmışsın haberleşmişsin 3-4 gün sonrası için sana haber vermeden tatile gidiyor sosyal medyadan görüyorsun.
yine haber veriyorsun mesaj atıyorsun ne zaman aksiyona geçiyoruz diye tamam kesin yapalım diyor ama yine ses yok.

sonra ben bunlara kızıp bir konuşmayı sonlandırıyorum.
yani bir teklifle geliyorsa insanlar neden onu takip etmez?
görüşmek istemiyorsan ver selamını, nbr nasılsın de geç.
ara pas mı atıyorsun? ver kaç mı yapıyorsun anlamıyorum. kafada çok mu plan var kadınların?
ben set edeyim ararsa giderim mi diye düşünüyor? eskiden böyle değildi yaş ilerledikçe mi böyle oluyor?

geçen başka bir arkadaşımla 1 hafta öncesinden anlaştık akşam buluşucaz içicez beraber. ben tam 2 saatlik yol gittim. gitmeden öncede dedim ki başka insanlarla buluşacaksan ben gelmeyeyim başka zamana atalım. yok dedi. gittim bir baktım bu zaten 3-4 kişi ile buluşmuş kafası güzel olmuş 'ay dedi dddkd senle de bir soda içeyim 10-15dk sonra kalkalım' ee niye çağırdın beni o zmn? akşamında kusura bakma falan diye mesaj atmış. cevap bile yazmadım.

artık çoğalmaya başladığından dolayı acaba ben mi abartıyorum diye düşünmeye başladım. ben şahsen birini bir yere davet ettiysem o gün sorarım gidiyor muyuz diye? hele ki yemek içme gibi eylemler için en az 2 saat ayırırım o kişiye.

bu işin standardı nedir?

gönül işi sorusu değildir. normal düz arkadaşlık.

 
Abartmıyorsun 100% haklısın.


  • lata  (07.06.18 14:34:24) 
  • baldur2  (07.06.18 14:35:49) 
haklısın. ne kadar sağlam dediğim adamlar bile böyle yapıyor.insanların önceliği değişiyor.


  • mikahakkinen  (07.06.18 14:37:48) 
Vallahi cok haklisin. Ben de bu tip durumlarda hassasim ama insanlar gercekten sacma sapan davraniyor. Anlamak mumkun degil. Ya onlar gibi olacaksin ya da yalniz kalacaksina kadar gider.


  • rusyalı kozmonot  (07.06.18 14:39:09) 
ilk defa böyle bir şey duyuyorum.


  • suicides underground  (07.06.18 14:55:53) 
böyle yapan insan beni sallamıyordur bu çok net. bu durumda ben de öyle davranıyorum.


  • hosein  (07.06.18 15:05:26) 
samimiyetsiz insan hareketi bu, kişiliğe bağlı. samimiyetsiz insanlarla takılmadığım için pek başıma gelmiyor ama zorunluluktan bulunduğum ortamlarda karşılaşılan çok da samimi olmayan insanlarla böyle muhabbet geçebiliyor.

fuzuli arkadaş çevren varsa böyle insanlarla karşılaşmış olabilirsin.
  • Bruce  (07.06.18 15:07:35) 
samimiyetsiz ve sallamayan insan hareketi maalesef.

kadın/erkek olayı değil yani. bir kadın olarak senin taktıklarına ben de çok takıyorum ve o insanla ilişkimi sonlandırıyorum. sonlandırmak mümkün değilse sınırlandırıyorum.

bana göre laf ağızdan çıktıysa; unutulması, önem verilmemesi, takip edilmemesi gibi şeyler kabul edilemez.
  • piremses  (07.06.18 15:12:45) 
Sen haklisin.
Bunu yapan insanlar seni sallamiyor, demektir.
Ben olsan cikaririm böyle insanlari hayatimdan, zerre de üzülmem.
  • chitosan  (07.06.18 15:23:39) 
Benim böyle bir arkadaşım var. Ünideyken de böyleydi 30 oldu hala aynı. Artık yakamdan düşsün diye bekliyorum. Aynı ertelemeyi başkası ona yapınca da gelip bana söyleniyor.


  • geçerkenugradım  (07.06.18 15:28:42) 
@üğpoıuy
olay bir kişi ile yaşanmıyor, en az 10-12 farklı denek ile tecrübe edindi.

  • dedim dedim de kime dedim  (07.06.18 17:37:53) 
okuyunca acaba ben de böyle şeyler yapıyor muyum diye düşündüm biraz, neyse ki yapmıyormuşum.

ama şu oluyor, aa bura güzelmiş gidelim bir hafta sonu diyoruz aylar geçiyor hala gitmemişiz ya da bir konser için bilet alalım bu hafta diyoruz hala almamışız. ama bunlarda hiç plana göre hareket eden bir taraf olmuyor, hep istek dile getiriliyor ama gerçekleştirilmiyor.

senin bahsettiğinde bir taraf bahsedilen şeye göre plan yapıyor diğer taraf kafasına göre iptal ediyorsa, umursamıyorsa büyük terbiyesizlik.
  • yaraticinick  (07.06.18 23:55:31) 
ne yazık ki topluma sirayet etmiş bir nezaketsizlik ve kabalık var. kadınlar diye ayırmamak lazım. erkeği, kadını aynı maalesef.
gelmemesi, az kalması, görüşmekten vazgeçmiş olması evet hepsi olabilir ama insan azıcık dikkat eder ve en azından bir haber verebilir değil mi? ama yapmıyoruz işte.

  • maskeli balonun maskesizi  (08.06.18 00:08:06) 
haklısın ama yanlış yaptığın nokta sana böyle davranılmasına izin vermek, daha önce tepki koyamadığından işin ucu kaçmış, her durumda sert tepki koysaydın en azından etrafında bir daha yapmayacak insanlar kalırdı.


  • gezegen olan pluton  (08.06.18 00:48:14) 
yolda karşılaştığın birine "yha cnm ne zmndr grşmyrz bi gn khve içlm" demek klişedir, yapanı çoktur, önemli olan içinden "heee bok görüşürüz" diyebilmek.


  • nice tnetennba  (08.06.18 00:53:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.