[]

erkekleri seks objesi olarak gormem

derdini durteyimlik bir soruyla, biraz da ic dokmeyle karsinizdayim.

bir suredir ki bu son 2 seneye falan denk geliyor, ciddi anlamda erkekleri seks objesi olarak gormeye basladim. gorusuyorum, direkt sevisiyorum sonra kendi hayatima donuyorum. kiskanmasin, hesap sormasin, cok konusmasin istiyorum. butun bunlara karsilik kiminle bu sekilde gorussem konu hep evlilige getiriliyor karsimdaki adam tarafindan. bazen ayni sekilde karsilik vermek istiyorum. kiskanmis numarasi yapiyorum mesela. sonra kendi kendime diyorum ki ne gerek var cocuk muyuz? tahammul seviyem asiri dusuk. iki gun sonra adama da cocuk muyuz bu ne boyle diyorum, al sana mis gibi kavga gurultu. allahtan dogru duzgun adamlarla takiliyorum da kimse orospu muamelesi yapmiyor bana.

fuckbuddylik nedir, nasil yapilir biliyorum. daha once oyle de bir deneyimim oldu ama o benlik bir sey degil cok. ben flört insaniyim. sevisip arkasini donup uyuyamaz benimle olan kimse. fuckbuddy ol diyeceginizi bildigim icin bu konuya da aciklik getireyim.

konu artik oyle bir hale geldiki tanistigim birine bir sekilde kac cm diye sorup ona gore devam ediyorum iletisim kurmaya. bazen ben de istiyorum cikalim el ele gezelim falan ama ne zaman boyle bir seye yeltensen amelelik gibi geliyor artik. kahve icip napicaz moduna geciyorum hemen.
su son iki senedir en cok duydugum cumle “kendimi kullanilip atilmis gibi hissediyorum” oldu. hos degil biliyorum.

boyle yazinca da adriana lima oldugum falan dusunulmesin. gayet siradan normal bi kadinim.

bunlari hepinizin bildigi malum hesabimdan yazamadim tabi. vurun kahpeye modu olmasin diye. siz yine de vurun acimayin tabi. kabulum her sey. zaten dunyanin en rahat, en gamsiz, en acik goruslu insanlarindan biri sayilabilirim. cok takilmam ama yol gosterirseniz de sevinirim.

ben bu kafayla devam mi edeyim? bu kafa kotu bir kafa mi? yoksa ikiyuzlu davranip libidomu bir miktar yastik altina saklayip minnos kizlar gibi mi davranayim?

kafam asiri asiri asiri dolu. kendimi tam anlatamamis dahi olabilirim. ara ara yazarim yine. anlasilmayan kisimlar olursa da aciklarim. oyle iste.

 
Kendini nasil rahat hissediyorsan o sekilde davranmaya devam etmelisin bence..kendini acikca ifade ediyorsan karsindaki kisilere( yani bi kandirmaca icine girmiyorsan) bu yasadigin hayat tarzini sorun etmemelisin.bi donem ayni bakis acisi vardi bende de..ama daha sonra asil istedigim seyin bu olmadigini anladim..belki zamanla senin de dusuncelerin degisir.ama simdilik tek diyecegim sey, libidonun ve hayatin tadini cikarmaya devam et.


  • astrid  (06.06.18 21:24:54) 
datnetcim, su duyuruyu kendi hesabimdan acmis olsam hic oyle cool story diyip troll muamelesi yapmazdin eminim. acik yüreklilikle su duyuruyu acabilecek sayili kadinlarindan biriyim duyurunun. ss falan atabilirim dilersen. senin icin daha inandirici olacaksa yaparim bunu :p


  • unicorn  (06.06.18 21:27:56) 
  • veritaslibertas  (06.06.18 21:35:26) 
Tam Eğlenilecek kadın. Hiç bir erkek bunu dert etmez. İlerde durulacağın zaman da gelir. Şimdilik devam diyorum.


  • neymis  (06.06.18 21:37:07) 
anlatınca aklımda direkt sex and the city'deki samantha karakteri canlandı. bence bu durumdan keyif alıyorsan hiçbir sıkıntı yok.


  • lolita  (06.06.18 21:38:54) 
Ben asıl hesabı merak ettim

Bunun dışında ben artık kadın kaprisine cinsellik için bile katlanamıyorum
  • passion rules the game  (06.06.18 21:40:36) 
Ama bu yolda devam edip de ileride üzülme ihtimalini de hesaba katmak lazım


  • passion rules the game  (06.06.18 21:41:48) 
niye vuralım yahu. senin hayatın ve bu tarzından memnunsan eğer böyle devam etmen gerekmekte bence. birlikte olduğun insanlar senin bundan memnun olduğunu göremiyorsa sıkıntı sen de değildir.
mutlu akşamlar.

  • maskeli balonun maskesizi  (06.06.18 21:44:34) 
Bu şekilde devam etme. Biraz daha geliştir kendini. Bir sonraki hedefin gang bang olsun.


  • dissendium  (06.06.18 21:46:12) 
Ne istediğini bilen kadından korkar bizim millet. Bence aynen devam et. Yanlış anlamazsan eğer, vaadettiği uzunlukla sevişince tespit ettiğin arasındaki fark genelde kaç oluyor? Türkiye ortalaması hakkaten söylendiği gibi mi?


  • IncredibleMau  (06.06.18 21:48:48) 
yasadigim sey mutlu ediyor beni. bu konuda yalan soyleyemem. libidom burdan koye yol olur ama bazen uzuyor da beni. nasil desem kendi kendimi degersizlestiriyor musum gibi geliyor anlatabiliyor muyum?


  • unicorn  (06.06.18 21:49:12) 
değersizleşmene neden olan bir şey yok ki ortada. mutlu olduğun şekilde devam et. sıkılırsan kendini değiştirmeyi denersin.


  • maskeli balonun maskesizi  (06.06.18 21:52:46) 
nasıl istiyorsan öyle yaşa da karşı cinsi tümüyle silmek ve sadece seks objesi olarak görmek üzücü ve sorunlu bir durum değil mi ya uzun vadede? sağlıksız bir yaklaşım bu. bir erkek olarak hiçbir kadınla seks dışında iletişim kurmadığımı, başka hiçbir şey yapmak istemediğimi düşünüyorum da... hepimiz sosyal varlıklarız yau, tek ihtiyacımız seks değil ki, dünyanın binbir türlü hali var. önüne gelenle evlen demiyorum ama bence karşı cinsi yalnızca seks objesi olarak görmek de garip bir durum.

ha ben böyle iyiyim diyorsan da ikiyüzlü davranmak yerine aynen devam et, diğer türlüsü karşındaki insan için daha kötü olur. adam belki hoşlanacak, kaptıracak kendini; halbuki senin tek derdin pompik. böyle olması daha kötü iki taraf için de. rol yapma, gerek yok. azıcık kafası çalışan adam karşısındaki insanın dürüst ve gerçek yanını görmek ister zaten.
  • der meister  (06.06.18 21:53:36 ~ 21:59:17) 
incrediblemau, pek fark olmuyor. performans farki oluyor daha cok. ve evet turkiye ortalamasi soylendigi gibi bence. ya ben cok talihsizim ya da gercekten ortalama bu. tum ulkeninkini gormedigim icin net konusamiyorum tabi.


  • unicorn  (06.06.18 21:54:52) 
bu sana özel bir durum değil ki. toplumun azımsanmayacak bir kısmı bu yöne doğru kaymaya başladı. bunu kaçınılmaz görüyorum zira değerlerin tüketim kültürü tarafından belirlendiği bir evrende "insan" da artık alelade bir "madde"ye dönüşmüştür. pazarda bir değişim ve kullanım değeri vardır, piyasası vardır, hiyerarşik toplumda statüsünü belirteceği itemleri vardır.

özel bir insan değilsin. sıradansın. yaşadıkların da sıradan. seni tanımamama rağmen; her şeyden çok çabuk sıkılan, maddeci, uzun süre yalnız kalma korkusu olan, sorumluluk almaktan kaçınan, yer yer bencil bir insani tipolojiye dahil olduğunu rahatlıkla sezebiliyorum.

yukarıda kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran, libidonun tadını çıkar diyen biri olmuş. sen rahat ettiğin için değil, huzursuz olduğun için bu yolu seçmiş vaziyettesin. ve içine çektiğin her bedende aslında kendinden bir parça daha kaçıyorsun. tam anlamıyla bir kısır döngü seninki.

libido, cinsel güdülerden ibaret değildir. libidonu dış nesnelere aktararak dünyayla anlamlı bir ilişki kurman da mümkün. fakat sen en ilkel dürtülerinin labirentinde takılıp kalmışsın. çıkış umudunu kaybettiğin için de pedal çevirip içeride dolanmaya devam ediyorsun. bir bakıma truman show seninki.

son olarak şunu söyleyeceğim. ne yaparsan yap, ister devam et, ister başka bir şey yap; içinde bulunduğun durumdan belli bir süre sonra çıkacaksın. istesen de, istemesen de. bu zorunlu bir çıkış olduğu için kişiliğinde bıraktığı yıpranmışlık duygusu da daha sert olacak.
  • tarihsel bulgular isiginda sevisen adam  (06.06.18 21:56:20) 
Duyurunun en iyi başlığı. El kaldıran smiley.


  • brad pitt  (06.06.18 21:56:32) 
tarihsel bulgular isiginda sevisen adamcim, ben bunu en kisa yoldan yalnizlik fobim var diye acikliyordum.


  • unicorn  (06.06.18 22:05:36) 
Böyle hislere sahip olmanı eleştiremem, belki de senin gibi duygulara libidoya sahip çok kişi vardır ancak sen duygularını ve hislerini eyleme dökerek kendine ve başkasına zarar veriyorsun bence...
Saçma sapan düşüncelere duygulara isteklere bizler de sahibiz ama amaaan ne olacak canım demeden önce mantık süzgecinden geçiriyoruz düşüncelerimizi eyleme dönüştürmeden önce... Zaten bizi hayvanlardan ayıran bu değil mi? Duygularına isteklerine ket vurmayı öğrenmelisin kendine ve başkasına zarar vermemek için... içkiyi seviyoruz diye sigarayı seviyoruz diyr 7/24 içmiyoruz değil mi? Neden o an ve gelecekteki zararları o keyif isteğimize ket vuruyor...

  • benaslindayohum  (06.06.18 22:43:18) 
Gerçekten sevebileceğin biri çıkmamıştır ve öylesine de tek eşli yaşamak istemiyorsundur. İş güç yerindeyse ve maddi manevi karşı cinse ihtiyaç duymuyorsan sorunlu bebelerle uğraşmak istemediğindendir.
Türk erkeği dediğin annelerin şımarttığı kötü sevişen hayatı kısıtlayan mal sürüsü ne dite hayatına katacaksın ki.
Düzgün adamlar da olsa bir süre sonra donlarını yıkadığın senden çay isteyen biri oluyor. Düzenine saygı duyanları kendi dünyan olduğunu anlayanları az.
İlber ortaylının evlilik videosu vardı ya. O anlattığı mesela yüzde bir milyon doğru. Sen oturmuş bir şeye yoğunlaşmış okurken yazarken çizerken o direk gelip ne yazıon yaa diyip girebilir insanımız böyle maalesef. Ondan kendinle iyiysen mutluysan sallama
  • fasulyek  (06.06.18 23:05:44) 
merhaba, şema terapisiyle ilgilenmek isterseniz araştırmanızı tavsiye ederim. Anlattıklarınızdan bazı şemalarınızın olabileceği izlenimine kapıldım (örneğin terk edilme şeması), zira şikayetçi olduğunuz bir konu gibi, yoksa bence bir sıkıntı yok önceden böyle olacağını karşı tarafa bildirerek veya yalan söyleyip beklentiler oluşturmadan sevişmekte. "Hayatı yeniden keşfedin" adlı kitabı okuyup kendi kendinizi gözlemlemeye çalışabilirsiniz.


  • insaniz iste  (06.06.18 23:15:11) 
Tarihselin yaklaşımını yeni okudum güzel yazmış.
Mod terapi isimli bir kitap okuyorum aslında böyle bir durumdan orada da bahsediyordu. Çocuklukta yaşadığın şeyler yüzünden de olabiliyor. Çok farklı sebepleri var durumun varsa terapi de alabilirsin.
Bir de illa yıpranmışlık duygusu sert bir şekilde vurmayabilir.
Ben mesela grup seksin dibine vurduğum çok eşli olduğum dönem geçirdim ve birkaç ay değil yıllar sürdü. Sevdiğim insanı bulunca bitti. Çünkü diğer adamlara hiç kıymet vermiyordum benim için bedenlerdi ve vakit harcamak gereksizdi. Mesela ahmetle seviştim ondan sonra sosyalleşmeye çalışmıyordum onun yerine giderim evde iki resim yaparım daha iyi diyordum çünkü ahmetler maldı.
  • fasulyek  (06.06.18 23:15:12) 
fasulyekcim, yazdiklarin o kadar dogru ki. kimseyi sevemiyorum son zamanlarda. kendi kendime bak sen sevemiyosun ama birileri bu adamlara oluyor. evlenicek yuva kurucaklar, seni bu kadar isterlerken neden senle olmasin diyorum ama olmuyor. tahammul seviyem asiri dusuk. biriyle vakit gecirdikten sonra evime gidip bi kadeh sarap icmek cok daha mantikli geliyor bana. cogu zaman bu kendini begenmislik olarak algilansa da oyle degil aslinda. erkeklerin beni etkileyebildikleri tek konu seks oldu artik. isim gucum, sosyal hayatim o kadar iyi gidiyor ki son zamanlarda kimseye ihtiyac duymuyorum bu yuzden


  • unicorn  (06.06.18 23:22:33) 
siz kadinlar hep aynisiniz iste. erkeklerin duygulariyla nasil oynarsin boyle?


  • tomcruise  (06.06.18 23:56:51) 
Burada bunu yazacak, yasayacak kadin sayisi 2 elin parmagini gecmez.

Ama her seyi bosver; kendinin ne oldugunu bilmen bile guzel.

Ve tabi ki icinden geldigi gibi devam et diyorum.

Son olarak ; (bkz: parti kur oy verelim ülke kur gidip yerleşelim )
  • bir3iki7  (07.06.18 00:18:21) 
genel olarak geçmişte travmatik ilişkiler yaşamış insanlarda yaşanıyor bu durum. kadın veya erkek olmanın dışında bir şey. duygular sıfırlanıyor ve geriye sadece cinsel dürtüler kalıyor karşı cinsle ilgili.

+kim olduğunla ilgili tahminlerim var.
  • tendra van case  (07.06.18 00:19:14) 
e hani boyu onemli degildi?


  • imnotsureabout  (07.06.18 00:38:54) 
tendra van case, burdan yazmazsaniz sevinirim. ozelden yazabilirsiniz ama.

imnotsureabout, dunyanin en buyuk yalani o.

gecmisimde bir travma, iliski sorunu vs yok bunu uzun uzun dusundum ben de. gercekten yok.
  • unicorn  (07.06.18 00:44:06) 
adım adım profilini daralt.
mesela bir süre sadece (ya da çoğunlukla) bakir erkeklerle, sonra bir süre yaşının +5,-5'i ile sınırla, sonra sadece 18-20 arası. öyle öyle ağzının (ağzının derken mecazen tabi) tadını bulursun bence.

nasıl birisin hiçbir ayrıntı vermemişsin bir de kendinle ilgili. yani pek yoruma müsait değil o açıdan. ya da kendinde pek rahatsız olmuyosun ama sadece anormal geldiği için bunu bir sorunmuş gibi ele alıyosun sanki.

erkeklerin sana verdiği tepkilerden tahminim: dominant belki değil ama sınırları keskin (bunu kesin yaparım, bunu kesin yapmam, bunu kesin istemem, bunu kesinlikle kabul ederim) birisin ve kendine anasının kuzusu tipleri buluyosun. sonra da senin kuzun olmak istiyolar (evlilik tipleri falan). anasının kuzusu derken tek başına yaşıyor olabilir, kariyer vs. iyi durumdadır onu kastetmiyorum, annesiyle kurduğu ilişki böyledir yani.
  • dafaisss  (07.06.18 01:39:19) 
soyle anlatayim, simdi benim suratim falan birazcik minnos. disardan bakilinca bana soylenen sey genellikle minnos oldugum. dolayisiyla adamlar icimden boyle bir kadin cikacagini tahmin edemiyorlar. genelde ben bunu alir evimin kadini cocuklarimin anasi yaparim gibi bir dusunceleri oluyor. tabi bunlar hep karsi tarafin bana soyledikleri. sonra ben bu tavir arttikca set cekiyorum onlerine. o zamanda kacan kovalanira donuyor olay birazcik. istemedigim halde kiymete biniyorum iyice.
ben cok net, ne istedigini bilen bi kadinim. nazim, tribim, kaprisim yoktur pek. aglak bir tip de degilim. genel olarak cok enerji doluyumdur.

ne istedigimi soranlar olmus. ona da cevap vereyim bu vesileyle. kimseyi kirmak ya da uzmek istemiyorum. kimseyle ustte anlattigim duruma dusmek istemiyorum artik. bir yere kadar egomu oksadi bu durumlar ama artik basimi agritiyor. o yuzden iki yuzlu mu davranayim diye sordum. karsimdakini uzmemek icin. tam da anlatamamisim merami mi. kusura bakmayin. gercekten kafam cok dolu.
  • unicorn  (07.06.18 01:50:08) 
sıkıntı şu, istediğiniz/talep ettiğiniz şey flört/sevgililik/fuckbuddylik kavramlarının hiç birine dahil değil. çok spesifik bi ilişki arıyosunuz. hatta mesela bence saçma yani, hem seks yaptıktan sonra arkasını dönmesin, hem kıskanmasın,hem flört edelim, hem birlikte vakit geçirmeyelim amelelik" wtf

buna uyan erkek rol yapıyo olur. çünkü talep ettiğiniz şeyler rasyonel değil, anlık durumunuza bağlı şeyler. bu durumda aynı frekansta bu duygu değişimlerini yaşamak imkansız. geriye tek kalan, erkeğin rol yapması kalıyor. o da erkeğin ezikliği ya da amsalaklığından olabilir tabii.
  • ghilleinthemist  (07.06.18 02:22:59) 
İnsanı her konuda düzelten şey açlıktır. 5-6 ay kimse ile görüşme. Duyguların ve ruhun bir toparlansın ve ilişki açlığı oluştur kendinde. Sonrasında bazı şeyler düzene girecektir. Ancak bu kadar yoğun yaşarken böyle bir arayı verebilecek iraden var mı bilmiyorum.


  • greenshadow  (07.06.18 02:33:09) 
greenshadow, bunu daha once birkac kez denedim. ilk denemelerimde 2 gun falan dayanabildim. en son denememde birkac hafta.


  • unicorn  (07.06.18 02:35:01) 
Son yazdığına cevaben diyeyim, iki kere seks yapınca hemen aşık olup g.tünün kapağı kaymayan erkekler de var, sen bu olaya nasıl bakıyorsan o şekilde bakan. Seks konusunda karnı tok olan.

O erkeklerle seks yapmak yerine hemen seni evinin kadını, çocuklarının anası yapmak isteyen sümsükleri buluyorsan, ya onca deneyimine rağmen insanları tanımak, anlamak konusunda çok kötüsün, ya da bu durumdan bilinçaltı bir şekilde, sadistçe bir zevk alıyorsun. Bütün sümsükleri peşine takıp onları seksle etkilemekten, sonra da reddedip hayatlarından çıkmaktan.

İkinci seçenek mümkün değil diyorsan, kiminle yatacağını iyi seçmelisin.
  • yirmisantim  (07.06.18 02:36:12) 
yirmisantim, sumsukten kastin nedir? hayir adamlari tanimiyor bilmiyor olsam su soyledigin mantikli gelicek ama cidden degil. hepsi bir yerlere gelmis, eli yuzu fazlasiyla duzgun adamlar. elektrik meselesi bu isler biraz. ayrica herkesle de boyle olmuyor yahu. direkt fuckbuddylige evrilen de var. ben istemedim o ayri. ya da normal bir iliskiye donen de oldu. artik olmuyor dedim dikkat ettiyseniz. ben yapamiyorum cunku.


  • unicorn  (07.06.18 02:39:09) 
Eli yüzü düzgün, bir yerlere gelmiş her adamın mükemmel bir cinsel hayatı mı var? Kadınlara nasıl yaklaşacağını, onu kalbinde ya da beyninde nereye koyacağını biliyor mu?

Sümsük derken, kısa boylu, kıllı, göbekli, dişlek, konuşmayı bilmeyen, parası olmayan adamları kastetmiyorum. Benim gözümde yattığı her kadından etkilenen, onunla hemen sevgili falan olmaya çalışan adam sümsüktür, sekse doymamıştır.

50 kadınla yattıysam maksimum 3-4 tanesiyle sevgili olmak istedim. Onlar da gerçekten bir anlamda özel insanlardı. Benimle sevgili olmak istemediklerini anlayınca da ya ben bitirdim, ya da arkadaşlık-flört-yatak arkadaşlığı arasında gidip gelmeye devam ettik, ediyoruz.

Ya dediğine göre sen seninle her yatanın etkilendiği bir afetsin, kendini bilen, her yattığı kadına aşık olduğunu sanmayan erkeklerin bile başını döndürüyorsun, ya da önceki dediklerim geçerli.
  • yirmisantim  (07.06.18 02:49:03) 
iki secenekle de alakam yok. her zaman olmadigini da soyledim zaten.


  • unicorn  (07.06.18 02:50:26) 
fuckbuddy olmasa bile, friends with benefit dedikleri bir ilişki türüne yakınsınız gibi anlıyorum. Flörtleşmeyi de şehveti görünür kılması açısından seviyorsunuz sanırım. Herneyse, hayat kısa, hedonist yaşamak da bir tercih ve bu mutlu ediyorsa bu yolda ilerlemenizde bir sorun yok bence. Tek şartı, karşıdaki insana da mümkün mertebe dürüst yaklaşımın gerkliliği olabilir, aksi durumda durmadan insanları inciten bir kalp kırma makinesine dönüşebilirsiniz.


  • gochebe  (07.06.18 02:53:50) 
Bilemiyorum, bana pek samimi gelmiyor. Sana özelden yürüyüp ret yediğim için değil. :) Çamur atmaya çalışmıyorum. Kabahatin büyük kısmı erkeklerde. Her zaman söylüyorum.


  • yirmisantim  (07.06.18 02:54:50) 
hayırlı işler bol güneşler


  • lüzumsuz adam  (07.06.18 02:56:26) 
i.kinja-img.com

Şu haritadakilerin hepsi kısa mesela bana göre, özele gel. ;)
  • i was made for you  (07.06.18 03:03:35) 
vah duyurunun haline. meriç kardeşlerimiz toplanmış hemen. sadece şu duyurunun "kadınları seks objesi olarak görmem" diye açıldığını düşünün. burada ne var bunda gayet normal diye "belki düşer" gazıyla yazanlar aynı şekilde yine belki düşer diye saldırırlardı benzerini yazan erkeğe.

edit: sordum 20+ mesaj gelmiş zaten. yürüyün be aslanlarım kim tutar sizi :)
  • altin yumurtlayan lavuk  (07.06.18 03:24:35 ~ 03:27:03) 
Sallamiyorsan merak ediyorum o tepkiyi verecek o kadar adami nereden buldun.
Sikinti nedir tam olarak onu da anlamadim. Devam et iste oyle rahat rahat. Kendimi kullanilmis hissediyorum diyeni de engelle. That simple. Caninin istedigini yapmak cok mu zor.
He hicbir bir erkek bahsettigin tepkileri vermez, sallamasyon geldi biraz. Birkac kez daha sevismek icin usteliyorlardir ya da.
  • stavro  (07.06.18 04:10:38) 
çok bilgilendiğim bir başlık oldu.

yorum yapamayacağım ama.
  • runagain  (07.06.18 09:09:30) 
Öncelikle @altın yumurtlayan + 1, kadınları seks objesi olarak görmem yazılsaydı buraları yakacak insanlar vardı. Meriç muhabbetine girmiyorum, kezban gibi suyu çıkmış bir kavram oldu.

Çok sevdiğim ve sana çok yakın durumda bir arkadaşım var. Onun hayatında genel gözlemlediğim şey hep karakter olarak sıkıntılı insanlara bulaşması. Aynı anda flört, arkadaşlık ve seks paylaşıp illa uzun vadeli ilişki düşünmeyebilecek daha kaliteli insanlar bulursan sorununu çözersin.
  • cleric  (07.06.18 10:08:21) 
Sen ne istediğini bilmiyorsun bence.

Hem Flörtöz olsun, hem çok vakit geçirmeyelim, hem fakbadi olmasın ama sevgililikte olmasın.

BU kadar karmaşık bir şeyle uğraşmak beyin yakar açıkçası. Ne istiyorsun ne istemiyorsun belli değil. Sende tam bilmiyorsun hatta, seks olsun bol olsun güzel olsun, üzerine az biraz bişiler daha olsun ama biraz daha fazlası olmasın kafasındasın.

Önce ne istediğine tam olarak karar ver, sınırlarını çiz derim.

İkinci olarak kadın olman başarılı olman vb vs derken cinsel manada istediğini elde edebilecek bir konformizm seviyesine ulaşmışsın. O yüzden sıkıntıya gelemiyorsun. O konuda bir çözüme ulaşman lazım. Artık birbirinden bağımsız 7 adam bulup haftanın her günü biri şeklinde 7 kocalı hürmüz tarzı bir şey mi düşünürsün, yoksa normal biriyle olup afra tafra çekmek mi olur bilmiyorum ama ikisi arasında dengeyi kurman gerekiyor.

Birde senin olayın libido ve libidoyu saklamak değil, daha çok duygusuz ve erkekleri seks harici sallamamak demek. Yani kimse ham öküz değil, bir yerden sonra olay fakbadi değilse erkekte rahatsız olur. O yüzden olay sende, sınırlarını belirle, her şey kendi istediğin gibi olsun olayı biraz saçma, başta da dediğim gibi, hem fakbadi olmasın hem flörtleşelim hemi de adam gavat olsun ama beni de çok kıskansın der gibi ortaya aşırı karışık bir siparişin var. Aynı anda hem balık hem tavuk hemde et ızgara yemek istemek mide açısından güzel bir karar değil.
  • KaraSakall  (07.06.18 10:17:31) 
Benim konuya dair çok bir fikrim yok da, bence buradaki sorun "obje" kısmı. Yoksa istediğiniz kişiyle yatın kalkın; herkesin keyfi yerindeyse, kimseye yanlış beyan veya tutulmayacak sözler verilmiyorsa, siz de ruhunuzu incittiğinizi falan düşünmüyorsanız bize ne zaten bu durumda. Ama karşınızdaki kişiyi kadın da erkek de olsa hiçbir değeri olmayan, sadece spesifik bir ihtiyacı karşılayan bir varlık olarak görmek uzun vadede sıkıntılı bir bakış açısı sanki.

Dediğinize şu noktada katılıyorum, ben de birçok insanla vakit geçirmek zorunda kalacağıma evde kitabımı okurum, giderim bir yerde kahvemi içerim daha iyi diye düşünüyorum. Ama ben bu sebeple kimseyle flört de etmiyorum, buluşmuyorum, görüşmüyorum. Zira "ay içimi baydı, gider iki bölüm Brooklyn 99 izlerim daha iyi" diye düşündüğüm bir insanla sevişme fikri de korkunç geliyor. Siz bariz bir şekilde farklı düşünüyorsunuz, bunda sorun yok tabii ki. Bu noktada da cinselliği bu kadar sizi yöneten bir şey yerine koymak ne kadar doğru acaba? Yani "en fazla iki gün dayanabildim" kısmına takıldım ben açıkçası, söyledikleriniz arasında en "uu dostum, burada bir sorun olabilir" dedirten kısım o oldu.

"Ya yürü git" diyebilirsiniz şimdi tabii ama, Russell Brand'in Recovery diye bir kitabı var. O alkol, uyuşturucu, seks bağımlılığı gibi konulara değinerek yazmış. Sizin de böyle bir probleminiz var demiyorum yanlış anlamayın, benim haddime değil onu saptamak da, bu "obje olarak görmek" kısmında belki sizi de besleyen bir şeyler bulabilirsiniz. Russell Brand'den ne öğreneyim demeyin, çok zeki bir adam ve kelimeleri kullanma şekli, yazım tarzı vs hayranlık uyandırıcı. Tavsiye ederim.
  • sopiro  (07.06.18 10:32:18) 
karasakall, normalde de hem balik hem tavuk hem eti ayni anda yiyebilen bi insanim. bundan hic rahatsizlik duymam. simdi sen yazinca farkettim baya baya yapiyorum hatta bunu


  • unicorn  (07.06.18 10:33:22) 
sopiro, bagimliliklar konusunda oto kontrolum cok iyidir. simdi orneklendirip ifsa olmak istemiyorum ama gercekten herkesin bu konuda benimle ayni seyi dusuneceginden eminim. seks bagimliligi kismini ben de dusundum ama o biraz daha her saniye seks yapma, tanimadigi adamlarla seks yapma vs gibi kollar barindiriyor kendi icinde. ben boyle degilim ki 6-7 ay hic seks yapmamisligim da vardir. oyle duz duvara falan da tirmanmadim. seks seksfir, yaparsam beni mutlu eder yapmazsam ölmem kafasindaydim hep.


  • unicorn  (07.06.18 10:38:33) 
öncelikle üşenmedim cevaplar dahil tüm duyuruyu okudum. burada cinsiyetleri değiştirdiğimizde çıkacak olan infiali şimdiki durumla kıyaslayarak ne kadar iki yüzlü insanlar olduğumuza kanaat getirdim.

daha sonra duyuru sahibinin seks sekstir bakış açısıyla balık, tavuk, kırmızı et demeden sevişiyor olmasını etik anlamda yargılamak için kesin normlar olmadığından bu konuda net budur diyemiyorum.

ancak bu kafanın şöyle bir sıkıntısı olabilir. şöyle ki çok farklı huyda ve fiziksel özellikte kişiyle sevişme tecrübesi günü gelince gerçekten sevdiğin kişiyle sevişirken ister istemez bir kıyaslama ve tatmin olamama durumunu beraberinde getirebilir. işte o zaman seks sektir deyip geçip gidemez, mutlu ilişkinizde seksin gerçekten sadece seks olmadığını anlayabilirsiniz.

fakat şimdiki zamana göre bir tavsiyem olabilir. o da seviştiğin ya da sevişeceğin kişilere ben sadece libido kaynaklı yükselmeler yaşıyorum ve bu ilişkimizden herhangi bir beklenti içinde olmamanı istiyorum diyebilirsin. tüm bu söylediklerinden sonra hala kendimi kullanıp atılmış hissediyorum diyorlarsa bile bile lades dedikleri için senin açından kafa yoracağın bir konu olmaktan çıkacaktır.

aylarca seks yapmadan geçirebildiğin zamanın varsa samimi olarak sana hoş gelen ve akıl olarak da yakın hissettiğin, geleceği olabilecek kişileri seçip devam edebilirsin. böyle olunca hem sekten sonra götlerinizi dönüp uyumamış hem de ele ele tutuşmalı bir sevgiliniz olmuş olur. bir de böyle deneyin.
  • eeb  (07.06.18 11:03:16) 
nolur sayıyla olsa da söyle bu duyurudan sonra kaç tane
"benimki şu kadar cm hadi gel sevişelim" gibi mesaj aldın :)

  • Corc  (07.06.18 11:17:10) 
corc, o sekilde az geldi cok degil.

senialanaglasin? 28 yasindayim
  • unicorn  (07.06.18 11:36:49) 
Ayrica bunu erkek yazsa simdiye hayatta kalmazdi evet.


  • stavro  (07.06.18 11:43:52) 
tövbe edip 'sıradan' bir hayat yaşamanızı tavsiye ederim. ahiretiniz açısından.


  • the last  (07.06.18 11:52:41) 
internette senin gibi hissettiğini ve yaşadığını anlatan çok fazla kadın var. olabilir, olabiliyor. ama bence bu 'anlayış'la devam etme.


  • xvyz  (07.06.18 11:54:20) 
Bence son derece yanlış bi tutum içerisindesin. Ayrıca arkadaşlara katılıyorum bir erkek böyle bir başlık atsa hepimiz nefret kusardık kadın olunca niye “içinden nasıl geliyorsa öyle davran :)) ama doğru insanı da eleme yanlışlıkla ehe” ponçikliğindeyiz ki. Burda olay kadınlar seksi sevemez mi!! olayı da değil hiç saptırmayalım. Seksi sevmek libidonun yüksek olması ayrı insanlarla flört edip edip bir takım hisler oluşunca yüzüstü bırakmak ayrı. Her seviştiğin insana aşık olmalısın demiyorum ama bunu bir huy haline getirmen çok yanlış.

Bir de yirmisantime de katılıyorum muhtemelen sorunlu tipleri seçiyosun çünkü “eli yüzü fazlasıyla düzgün” ve iş güç sahibi insanların sırf sevişti diye seni direkt evinin kadını çocuklarının anası yapmak isteyeceklerini hiç zannetmiyorum askdksks en azından benim çevremde böyle apayrı bir çevrede çok farklı kafalarda insanlarla yaşıyorsan bilemiyorum.

Son olarak yüksek libido da buna mazeret değil senin dediğin minnoş kızlar da sevişmeyi seviyo emin ol aslskaksj. Sadece dürtüleriyle hareket etmiyor çoğu insan.

Bugün de iyi kınadık şükür.
  • pastörizesüt  (07.06.18 12:06:10 ~ 12:06:59) 
naparsan yap. kendini başka biri olmaya zorlayınca mutlu mu olacaksın sanki? boş boş sorular.


  • pgup  (07.06.18 12:08:03) 
Olayla ilgili yorum yazmayacağım ama sadece şunu ekleyeyim. Kadınların cİnsellik yaşama hikayeleri bizim millette hep alıcı buluyor.


  • turkuaz  (07.06.18 12:08:12) 
pastorize sutcum, adamla tanisip 3 gun sonra sevisip ertesi gun adam benimle evlenmek istemiyor ki. oncesinde uzun bir sure tanima asamasindan geciyoruz. uzun uzun sohbetler, birlikte uyumalar, yemek yapmalar falan oluyor ne bileyim. o kadar rutin seylerki bunlar yazma geregi duymadim. seks en son adim oluyor genelde.

kendimi anlatamadim sanirim ons insani degilim. hicbir zaman olmadim. boyle anlatinca tanisip 30 saniye sonra yataga giriyormus gibi gorunmek istemem. oyle bir sey yok.

minnos kizlardan kastim da seydi hani net olmayip yedege almak, bi sicak bi soguk davranip adami manyak etmek, ne istedigini asla net olarak belli etmemek vs. yoksa herkes sevissin bana ne. ama boyle kizlar oldugunu inkar etmeyelim lutfen.
  • unicorn  (07.06.18 12:10:56) 
Ikiyuzluluk mu birakin lutfen ne ikiyuzlulugunden bahsediyosunuz..bu basligi acan bi erkek olsaydi yine ayni yorumda bulunurdum.hicbirsey degismezdi..evet karsi cinsi 'obje' olarak gormek sıkıntılı bi bakis acisi.ozellikle uzun vadede.ama istedigi sekilde yasabilir iliskilerini,seks hayatini.su an nasil rahat ediyorsa oyle..kendini kaliplara sokmak durumunda degil.olaya cinsiyet olarak asla bakmadim.bunu baska ikiyuzluler dusunsun bence.


  • astrid  (07.06.18 12:16:29) 
Tamam işte diyorum ya bir takım hisler oluştuktan sonra yüzüstü bırakmak diye. Uzun tanıma süreçlerinden oluyo zaten tüm bunlar. Sevgili olmak istemiyosun, fuckbuddy olmak istemiyosun, ons istemiyosun o zaman ne istiyosun? :D belki açık ilişki gibi bi şeyler olabilir başkalarıyla da olmana takılmayan bir sevgili. anca bu mutlu eder seni gibi geldi.


  • pastörizesüt  (07.06.18 12:18:30) 
evlenme teklifi kısmında pastörize'ye katılıcam, o kısmı sana öyle geliyordur. sen aralarından biriyle evlenmek istesen onun evlenme teklifi/beklentisi olmadığının farkına varıcaksın.


  • xvyz  (07.06.18 12:27:34) 
@fasulyek ahaha gerçekten de aynı şeyi yazmışız. İki kişi yazdıysa bi şey çıkabilir bence buradan sevgili unicorn, deneyin derim. :)


  • insaniz iste  (07.06.18 19:02:11) 
Anlamadığım bir nokta var bir sekse giden yollar çok bayıyor direk kaç cm sorup devam ediyorum diyorsunuz. Diğer yandan yemek yapmalar, uzun uzun sohbetler seks yaptığımz en son şey diyorsunuz. Daha kendi kafamızda net değil. Gayet bahsettiğinz şeyler fuck buddyle ya da ons partnerinizle de yapılan şeyler. Sonuçta insan bedeni paylaşıyor ki ons çok boş bir değil. Siz gayet ons insansınız ya da erkekler size o gözle bakıyor. kadın halimle bunu net görebiliyorum. Eğer erkekleri seks objesi olarak görseydiniz çok net söylüyorum kesinlikle uyumazdiniz.uyuyamazdiniz böyle bir dönemden geçtim ve geçen arkadaşlarım da oldu ve gayet işini bitiren evine yol alıyordu. Kimse kimsenin evinde uyumuyor yemek yapmıyordu. Amaç seksti ve bitince bitiyordu. Diğer türlü başkalarının hayatına sızmış oluyorsunuz. Ya ben en başında demiştim çok salak bir aciklama. Insani nşa değerlendirilen bir madde değil. Hisli yaratıklarız nitekim.


Sizin muhtemelen geçmişiniz ağır bir terkedilmislik var. çocukluk döneminde annenizle iyi ilişkiler kuramamış olabilirsiniz. Hep aynı tipleri bulmak da yine bilinçaltında Slave edeceğiniz tiplere yöneldiğini gösteriyor.

Seks objesi gormekten daha ciddi sorununuz olduğunu düşünüyorum. Bu olsa olsa sonuçtur. Seks objesi olsa problem ki değil adamların sizinle ilgili planlar yapıyor oluşu ve sizin bunu reddediyor olmanız size seksten daha çok zevk veriyor gibi geldi. Işte bunlar hep bilinçaltı.
  • burchak  (07.06.18 19:39:24) 
kim olduğunu tahmin ediyorum ki genelde tahminlerimde yanılmam.konuya gelecek olursak,ne istiyorsan onu yapmaya devam et.şartları olduğu gibi kabul eden erkeklerin dertlenme/şikayet etme gibi durumları olmaz.ancak şahsen hayat böyle gitmez diyorum.


  • siyahbeyaz1903  (08.06.18 00:58:22) 
"pastorize sutcum, adamla tanisip 3 gun sonra sevisip ertesi gun adam benimle evlenmek istemiyor ki. oncesinde uzun bir sure tanima asamasindan geciyoruz. uzun uzun sohbetler, birlikte uyumalar, yemek yapmalar falan oluyor ne bileyim. o kadar rutin seylerki bunlar yazma geregi duymadim. seks en son adim oluyor genelde. "

yazmışsınız, e karşı tarafın sizden hoşlanması gayet normal, işin flört kısmını da aradan çıkarıyorsunuz zira. erkekleri sadece seks objesi olarak görüyorsanız, bu kısımları es geçerek olası bir hoşlanmadan feragat etmelerini sağlayabilirsiniz. ne istediğini bilmeyen, acımasız birisiniz anladığım kadarıyla. bir erkek benimle yemek yapsa, birlikte film izlesek, sarılsak etsek, en son sevişsek ve bana "yeaaaa cnm bn öle dşnmym" dese küfür ederim. madem amacınız sevişmek, ilk günden "bak gardaşım, ben sadece sevişmek istiyorum, ötesini istemiyorum" diyebilmeniz lazım. 'seks objesi' olarak gördüğünüz (?) insanlarla neden oturup makarna yapıyorsunuz yav? adamın da vaktinden çalmayın.
  • nice tnetennba  (08.06.18 10:52:33) 
evet herkes seninle evlenmek istiyor, herkes sana aşık. çok özel bir insansın ki herkes seninle birlikte olmak istiyor ve düşündüğün gibi seks yaptığın tüm erkekler seni evlerinin kadını yapmak istiyor. ayrıca kaç cm diye sorman da çok harika.

sanırım beklediğin yanıt bu. bu kez yanıt olmuş mu?
  • xvyz  (08.06.18 14:01:44) 
cok sevgili xvyz, sizce bekledigim cevap bu mu gercekten? bu soylediginize kendiniz inaniyor musunuz? yukari da bir suru gömen arkadas olmus beni. sizce neden bir tek size boyle bie tepki vermis olabilirim? bence bunu biraz dusunun.


  • unicorn  (08.06.18 14:51:20) 
canın nasıl istiyorsa öyle devam et, zaten bir süre sonra insan tek gecelik ilişkilerden sıkılıp uzun süreli, ciddi şeylere yöneliyor. bence insanın hayatında böyle seks odaklı takıldığı bir dönemin olması çok önemli, çünkü sekse doymamış insanın ciddi ilişkide bir süre sonra gözünün dışarı kayması kaçınılmaz gibi bir şey. sekse doymuş insan ise ne istediğini iyi biliyor.

iyi eğlenceler :)
  • pitjantjatjara  (08.06.18 14:57:25) 
burchak, gecmisimde bir terkedilmis vs yok. ailemle de iliskilerim gercekten cok guzel. laf olsun diye soylemiyorum ama bir nevi prenses gibi yetistirildim bile denebilir.
uyuma kismina gelirsek de bana cok normal geliyor bu. uyuduk diye duygusala baglamiyorum hemen. baglayanlari garip buluyorum. bazi seylere buyuk anlamlar yuklemiyorum.

ben burda karsimdakilere kendini kotu hissettirdigimi ve bundan hoslanmadigimi soylerken siz bana sevistikten sonra giyinip cikmami falan soyluyorsunuz. sanirim cok dikkatli okumamissiniz. ben o kadar duygusuz biri degilim. robot gibi davranamam
  • unicorn  (08.06.18 15:06:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.