[]

Dolce gabbana light blue parfümünü bilen var mı?

Selamlar,
Bu parfümün bayan için olanını bir arkadaşım kullanıyor, kendisi erkek ama koku hiç sırıtmıyor. Unisex bir koku gibi geldi bana ve inanılmaz hoş,temiz bir koku.

Sizce erkek olarak kullanılabilir mi?

 
bence kullanılmasa daha iyi.


  • 111111  (06.06.18 11:32:32) 
Bence çekici bir kadın kokusu. Şimdiye kadar iki yakın kadın arkadaşım kullandı, erkeğe yakışacak bir koku olduğunu hiç düşünmüyorum.


  • Corrigan prefers beer  (06.06.18 12:13:47) 
Ben çok severek kullanıyorum ama erkeğe uygun olduğunu düşünmüyorum


  • bir nick var benden iceri  (06.06.18 12:17:57) 
Ben bu parfumu kullandim hatta 2 sefee kullandim. Heteroseksuel bir erkek olarak.

Bu parfumu kullandigimda olumlu tepkiler aldim ve bir kisi de cikip kadin parfumu/kokusu demedi.
  • AlsterWasser  (06.06.18 12:37:09 ~ 18:56:41) 
Temiz koku seviyorum. Ama havaalaninda denemek icin kagida sıkip dosyama koymustum, dosyayi her actigimda kokusu erkek parfumu gibi geliyor bana.


  • durgunfoton  (06.06.18 13:08:46) 
Bence de unisex. Ben kadınım, çok severek kullandığım "temiz" bir koku. Erkekte sırıtmaz.


  • SiyamkedisiZorro  (06.06.18 13:13:14) 
youtu.be
Bu videoda parfümün detaylı incelemesi var. Videoyu izleyip kararını verebilirsin. Videodaki arkadaş baya bilgili bu konularda.

  • her seye atarlanan adam  (07.06.18 01:23:41) 
cevaplar için teşekkürler. muhtemelen alıyorum.


  • six packsiz  (07.06.18 09:26:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.