[]

Fenerbahçe Seçimi İle İlgili Sorular

- Gs seçimlerinde hepi topu 4 bin küsür civarı oy kullanıldı, seçim için lisenin müsamere salonu yetti ama FB seçimi için oy veren sayısı 20 binleri aştı, stad doldu doldu taştı, neden bu kadar devasa bir oy sayısı farkı var?

- Oy verirken bir tane sarı, bir tane lacivert, bir tane beyaz zarf atıyorlar. biri başkan, diğeri yönetim listesi desek üçüncü zarf ne için?

- Ali Koç da Aziz Yıldırım da oyunu kullandıktan sonra en son yaka kartını da beyaz zarfların olduğu kutuya attı. Neden yaka kartlarını da attılar?

 
1- Fenerbahçenin üyesi çok daha fazla 25 bin civarı üye var fenerde oy kullanma hakkı olan. Ve neredeyse tümü oy kullanmaya geldi seçime ilgi büyük olduğundan. Gs nin oy kullanabilecek 9 bin civarı üyesi vardı yanlış hatırlamıyorsan.

2- başkan - yönetim kurulu - diğer kurullar seçiliyor.Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Balotaj kurulu gibi gibi bir sürü kurullar var.

3 - bilmiyorum
  • nuevo  (03.06.18 19:01:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.