[]

bu ürün bu işe mi yarıyor?

urun.n11.com

wifi olmayan pc ye takıp pc ye internet mi sağlıyor başkasının modeminden?


 
"Windows 10’a sadece takmak yeterli, sistem otomatik tanıyor. Aynı odada bulunan wifi cihazları ile bağlantı kurmak için masaüstü bilgisayarıma aldım. Çekim gücü ve hızı yeterli."


  • veritaslibertas  (01.06.18 15:00:38) 
win 7 de tak çalıştır olur mu?


  • gameofannen  (01.06.18 15:04:47) 
iş yapar da bilgisayar kasaysa bi usb uzatma kablosu alıp masanın üzerine kadar çıkacak şekilde ayarlarsan daha düzgün randıman alırsın.

başkasının modeminin wifi şifresini biliyosan bağlanırsın, yoksa bağlanamazsın. bi de çekim gücü çok kuvvetli değildir bunun. modem uzaktaysa antenli bişey alsan daha sağlıklı olur.
  • yuto  (01.06.18 15:11:34) 
şimdi pc iş yerinin ve kısıtlı interneti var. ben lan kablosunu çıkarıp bunu kullanmayı düşünüyorum. hemen karşı oda da wifi var çekmede sorun yok.
olur mu?

  • gameofannen  (01.06.18 15:28:45) 
Ola ki aldın ve çekim gücü zayıf diyelim... android telefon kullanıyorsan google play den Netshare NoRoot programını indirebilirsin. Bu şekilde ceptelefonun karşı taraftaki WIFI ağınına bağlanabiliyorsa, telefonun WIFI repeater olur. Bilgisayarın yanında durduğu sürece bağlantı sorunu yaşamazsın .


  • janavarorion  (01.06.18 17:27:38) 
karşı odadan sorun olacağını sanmıyorum, yine de sen bi usb uzatma kablosu al bence masa dibinde kuytuda kalınca biraz sıkıntı oluyor bu aletlerde.


  • yuto  (02.06.18 01:36:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.