[]

kasko, sompo japan

sompo japan kullanan var mı?

allianz kullanıyorum, 10 gün sonra bitiyor. ancak çok çok pahalıymış, şimdi şimdi anlıyorum. sompo japan gördüm sigortam.net'te, yaptırdığım kaskonun 1000tl altına fiyat veriyorlar. eh böyle olunca da insan sorguluyor ister istemez kalitesini.

var mı aranızda sompo japan kullanıp da işi düşen? yaptırılır mı bu firmaya kasko?

 
Ben yaptırdım. dediğiniz gibi ucuz fiyat verdiği için yaptırdım. Yalnız henüz hiç işim düşmedi. ekşide yorumlarını okudum baya kötülemişler. benim o ara pek araştırmaya vaktim yoktu ve ben de uğraşamadım zaten kaskoyla, sonradan araştırınca gördüm kötü yorumları. işimiz düşerse ne olur bilemiyorum. siz de bir bakın isterseniz ona göre karar verirsiniz.


  • veritaslibertas  (31.05.18 14:07:56) 
somponun olayı ucuz fiyat vermesidir, rekabeti güçlü adamların.


  • binder dandet  (31.05.18 14:13:26) 
ben de bir kere yaptırdım ama işim düşmediği için yorum yapamıyorum. sırf ucuz diye yaptırmıştım ancak sonra hakkında yapılan yorumları okuyunca tekrardan yaptırmaktan vazgeçtim.


  • theseachange  (31.05.18 14:23:14) 
ismi olan, geçmişi olan bir kasko şirketinden yaptırın derim. ben düşük fiyat veren başka yerden yaptırdım ucuz atlattım diyebilirim 42-43 gün sürecek toplam pert olan aracımın tüm işlerimini bitirip parasını almam. daha 1 haftam var. 2-3 ayda parası yatmayanlar, 1 aydır tamir bekleyenler var. emin olun 1-2 hafta erken bitseydi de 1000 lira fazla verseydim başta diyorum.

sompo’yu bilmiyorum bu arada.
  • hayati cozemeyen adam  (31.05.18 15:26:01) 
allianz şikayetvar sitesi pek iç açıcı değil bu arada, aksigorta ya falan bir bakın derim


  • hayati cozemeyen adam  (31.05.18 15:27:37) 
yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.
1 kere işim düştü (sağ ön kapıma açıkken çarptılar) hiçbir sıkıntı yaşamadım.

  • teritori  (31.05.18 15:31:37) 
hdi dan bir araç pert ettik ücretini 3 ayda zor aldık.
ak sigortadan araç pert ettik 15 günde yattı.
piyasaya hakim firmalara daha çok şikayet gelebiliyor. eğer tanıdık özel servisiniz varsa onlara sorun. genelde sanayicilerin iyi anlaştığı sigortacı ve şirketler oluyor, onları size önerirler.
aksigorta<axa<alianz. 50 100tl için kaçmayın daha yeni aracım pert oldu. aksigorta gayet profesyonelce işimi halletti.
  • mikahakkinen  (31.05.18 16:56:48) 
Tüm firmalar ucuz fiyat verebilir. Burada şaşılacak bir şey yok... Sigortam.net her zaman bir poliçeyi size özel olarak gösterip piyasanın oldukça altında bir fiyatla sunar.

Burada dikkat edilmesi gereken konu kaskonuzu kesileceği firma değil. kaskonuzun içerisindeki teminat ve klozlardır.

Birisi Mali sorumluluğu 100.000 olarak gösterir, diğeri 50.000 TL
Birisi orijinal parça der, diğeri yan saniyede olur der.
çekici hizmeti
yanlış yakıt
bulunduğun bölgede sel tehlikesi yoktur. bunu çıkartır.
Buna benzer bir çok teminat çıkartılarak poliçe değeri düşürülebilir.


Benden size tavsiye güvenebileceğiniz, aradığınızda telefonu açabilecek bir acente bulmanız.
  • janavarorion  (31.05.18 17:31:01) 
teşekkürler. (:


  • avianthem  (31.05.18 18:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.