[]

sallanan sandalye/koltuk

merhaba.

sallanan sandalye veya koltuklar bu aralar çok ilgimi çekmeye başladı. ne düşünüyorsunuz konforlu mudur? sık sık kullanılır mı yoksa bir süre sonra kenara atılır mı?

teşekkürler, iyi akşamlar.

 
Bence kullanilir. İkeada var bir tane gözüme kestirdim. Cok rahat. Surekli oturulabilecek bir şey yani gidip deneyebilirsiniz.


  • veritaslibertas  (27.05.18 23:02:14) 
ayakları itibariyle çok yer kaplıyorlar. Benim eski evimin salonu şimdiki evimin tamamından daha büyüktü, cam kenarında sallanan sandalyeyi, ufak bir sehpayı koyduğum vs bir okuma alanım vardı. Güzeldi.
Ama küçük bir odaya sığdırması mantıklı değil bence. Sık kullanılır mı bilemem, yani atıyorum misafiriniz falan gelse, muhakkak biri gider oturur, "aa sallanan sandalye" vs der, demeyen insan görmedim ben şimdiye kadar. Konforlu olmasına konforlu da, "şöyle eve gideyim de kendimi sallanan sandalyeme atayım" denecek gibi değil. Bir de ben ayaklarımı toplayarak oturmayı severim kitap okurken, öyle de zor, zira ayaklarınız yukarıdayken sallanamıyorsunuz. Falan filan.

Ben kendiminkini ablama vermiştim, o da geçenlerde elden çıkaracaklarını söyledi üç sene sonra. Şimdi çok yer kaplıyor gibi geliyormuş.
  • sopiro  (27.05.18 23:02:20) 
Bizim evde var bir tane. Ablam bir ara hevesle aldı oturup kitap okurum diye ama evlenince evine bile götürmedi. Ilk sefer hevesle oturdu ama akibeti kenara atılmak oldu. Bizdekinin ayak kısmı demir oturma kismi ahşap. Demir olduğu için parke üzerinde ses çıkarıyor. Haliyle altinda halı /kilim vs olmali. Ayrıca ahsap kisimlar belli aralıklarla cilalanmali ki tahta kurusu oluşmasın.

Benim fikrim o tür sandale icin diğer dekorlarin da uyumlu olmasi lazim. Yani böyle bir orman/ çiftlik evi olacak ve şöminenin dibinde yer edinirse olur gibi düşünüyorum.
  • Amaranta ursula  (27.05.18 23:05:16 ~ 28.05.18 01:24:15) 
Ikeadaki gayet is goruyor da ayakligiyla beraber cok yer kapliyor. Eger oturma odasina yerlestirebilrseniz ne ala, diger odalarda atil kaliyor.


  • brkylmz  (27.05.18 23:24:39) 
Biz yeni aldik,misafirlerin cok hosuna gidiyor. Bence iyi ama rahatligi fiyatiyla dogru orantili.yine de alin,degisiklik iyidir


  • gadlemler  (28.05.18 01:49:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.