[]

İkinci El Ekran Kartı Alınır Mı?

Selamlar.

Çoktandır çata pata ilerleyen bir bilgisayarım var. Malum, kur yerinde durmuyor. Yeni bir sistem toplasam ve şimdiki gibi 5+ yıl kullanmak istesem 5000 lirayı gözden çıkarmam gerek. O kadar maddi gücüm yok. Sanırım değiştirmeye en müsait parça ekran kartı şu anki sistemde. Ben de yenisine bakayım dedim; ama fiyatlar uçmuş.

2. El ekran kartı alınır mı? Alınırsa hangi modelleri almak lazım? Orijinali 800 900'a satılan bir karta 500 lira verilir mi mesela?

İkinci elde fiyat performans olarak, misal en fazla 500 TL'ye hangi ekran kartını alabilirim?

"Bizim komşu çocuğu kendine 10X0 aldı, onun eskisi boşta duruyor bi' sorayım istersen" diyecek varsa hiç çekinmesin, buyursun.

 
1000 liraya kadar ekran kartini 2.el almanin zarari oldugunu dusunmuyorum mining yapilan kartlar belli rx570 580 1070 1080 le falan yapiliyor bunlarin 2. elleri sikinti olabilir. 500 civari 2.el 1050 bulursaniz faydasi en yuksek kart oldugunu dusunuyorum rx 560 4gb da olabilir


  • eipcack  (25.05.18 07:45:41) 
1050ti ile mining yapan yoktur, al geç; mevcut popüler triple a oyunları full hd'de orta-üst detayda 60 fps'de oynarsın.

şimdi baktım 750 tl diyor en ucuz sahibinden'de. 250 lira için düşeceğin seviye çok olacaktır, 1050 bile 600'lere var ki 2gb vram ile sıkıntı yaşarsın. yine de 750 fazla gelirse rx460 4gb sana en uygun model gibi duruyor, 550 tl en ucuz sahibinden'de.
  • Bruce  (25.05.18 08:20:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.