[]

Kulak üstü kulaklık tavsiyesi

Orta düzey, parasının karşılığını veren bir kulaklık arıyorum. Ayrıca bilenler Marshall major II nasıl bir performans veriyor yazabilir mi? Ayrıca yazmayı unutmuşum Rock, Grunge, Punk gibi kısaca bass'ın önemli olmadığı tarz dinliyorum. Tavsiyeleriniz Extra Bass vesaire kafalı kulaklık olmazsa sevinirim




 
sennheiser pxc 550 ve logitech g930 kullanıyorum. zamanında 50-100 dolar arası birkaç ürün denedim ve kulaküstü kulaklık için en en önemli etken bence kulakları tamamen kapatması. marshall major II kulağına az da olsa baskı yapacak ve o seni mahvedecek. özellikle pxc 550 kullanmaya başladığımdan beri d&r'da denediğim hemen her kulaküstü kulaklıktan tiksiniyorum.

pxc 550 çok pahalı evet, benim verebileceğim tavsiye denemeden alma ve en önemli kriterin taktığında kulağında azıcık dahi olsa baskı yapmıyor olsun.
  • washe  (24.05.18 11:33:23 ~ 12:13:32) 
Marshall Major 2 kulaklığım var. Ses konusunda çok başarılı. Ama 1.5 - 2 saat kullanım sonunda kulakları çok acıtıyor. On-ear yerine Over-ear kulaklık tavsiye ederim.


  • himmet dayi  (24.05.18 11:36:09) 
major 2 güzel bir kulaklık ama uzun kullanımda kulakları acıtıyor.


  • fernandoenes  (24.05.18 11:50:19) 
plantronics backbeat pro 2 aldım.
amazondan aldım o zamanki kur ile 704 liraya gelmişti.
inanılmaz memnunum.

hatta hepsiburada da indirimde gördüğüm kadarıyla. tavsiye ederim
www.hepsiburada.com
  • baharat  (24.05.18 11:51:39 ~ 12:00:25) 
+ ses kalitesi çok iyi
+ dış ses engelleme muazzam
+ pil 1 ay kullanımım sonrası bitiyor
+ kablosuz kullanıyorum bağlantı vs. iyi
+ cool duruyor :)

- uzun süreli kullanım sonrası kulak acıtıyor.
  • insan opusen hayvandir  (24.05.18 12:03:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.