[]

ilk açtığınızda ''he böylemiymiş'' diyip daha sonra bağımlısı olduğunuz

ilk açtığınızda ''he böylemiymiş'' diyip daha sonra bağımlısı olduğunuz web siteleri olacaktı baslık.

şimdi, facebook ılk acıldıgında Abd li bir arkadasım facebook'tan bahsetmisti, açıp he bu mu demistim, 2 sene sonra geldim, tükürdügümü yaladım, üye oldum.

quora var mesela...


sizde böyle siteler var mı?

 
reddit


  • 111111  (18.05.18 16:35:59) 
ekşi xd


  • kljgslsdkjsd  (18.05.18 16:47:00) 
Reddit, bu ne aq Kim kiminle konusuyor diyordum, simdi bagimlisi oldum.


  • baldur2  (18.05.18 16:59:31) 
donanımhaber forum...


  • kutukcu  (18.05.18 17:02:20) 
Twitter.

İlk üye olduğumda(Ocak 2011'miş) kimi takip edeceğimi bile bilememiştim, ntvspor ve o dönemde twitter hesabı olan iki üç arkadaşımı takip ettim sonra bi müddet hiç kullanmadım. Sonra gezi olayları döneminde ne oluyo ne bitiyo takip etmek için daha sık girmeye başladım ve cidden bağımlısı oldum.
  • nundu  (18.05.18 17:05:00) 
eksi sözlük. ilk girdiğimde hic begenmemistim simdi cıkamıyorum :(


  • sizofren06  (18.05.18 17:11:18) 
twitter ve reddit.

sonra twitter hesabımı sildim. bazen ilk intiba önemlidir :D ama reddit duruyor hala, takılıyorum ara sıra.
  • air  (18.05.18 17:59:40) 
msn messenger. ilk çıktığı zaman kullanan arkadaşlara sinir olurdum. baya bir direnmiştim kullanmamak için ama sonra bağımlısı oldum. keşke geri dönse.


  • nothing in my way  (18.05.18 19:01:08) 
reddit reloaded.
başta bu ne lan diyorsun sonra alışınca... neyse...

  • dedim dedim de kime dedim  (18.05.18 19:04:30) 
Reddit’i içerik olarak değil de tasarım olarak hiç beğenmezdim, çok kullanışsız ve nostaljik gelirdi. Bir ara ilgilendiğim bir alanla alakalı en kapsamlı bilgiye oradan ulaştığım için düzenli takip etmeye başladım ve şu an her gün mutlaka giriyorum. Geçtiğimiz haftalarda tasarımı değişti ve hiç hoşuma gitmedi bu, eskisini kullanmaya devam ediyorum.


  • pike  (19.05.18 00:28:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.