[]

8 Mbps hızında internet kullanan var mı?

Evimde şuan yalnızca 8 Mbps hızında internet kullanabileceğim. 16 Mbps kullanıyordum ama artık desteklemiyormuş lokasyon. az önce yeniledim tahhüt mecburen. çok mu leş olur hız? 16 Mbps yine fena değildi de..




 
biz kotayı aşınca 8 e düşüyor, maalesef kötü. aslında YouTube vs. de donma olmuyor, ama genel olarak biraz yavaş kalıyor.


  • giovanne  (14.05.18 10:49:54) 
benim ev konum itibariyle eski bir yazlık olduğu için hatlar eski, dolayısıyla maksimum 12 Mbps alabiliyordum testlerde. 12 Mbps'lik internet olmadığı için ve üste çıkamadıkları için mecburen 8 Mbps verdiler. bence iyiydi, tek sorun full hd filmleri izlerken önceden bi 5 dk bekliyordum, sonra şakır şakır izliyordum. ha birde download kısmında sıkıntı yaşıyordum ama dert olacak kadar büyük birşey değil. şimdi sistemde açık bulup 16 mbps e yükselttim 12 kullanabiliyorum, gözle görülür fark yok.


  • Tears of Devil  (14.05.18 10:53:57) 
Ablamların interneti 8 mbps. Sosyal medyada gezinirken öyle sinir olacağınız bir yavaşlık yaşamazsınız. Hatta fark etmezsiniz bile. Üstteki arkadaşın dediği gibi film izlerken 2 3 dk düşük kalitede gösterebilir, donabilir. Biraz bekleyince yüklenir ve izlersiniz. Torrent vs kullanıyorsanız eğer sinirinizi bozabilir yavaşlık. Öteki durumda fark etmezsiniz bile


  • oekuklu  (14.05.18 11:24:28) 
hocam 4 mbps akk'den sonra 1 mbps kullanıyorum. ölmedim yani.


  • neverlose  (14.05.18 13:07:43) 
eğer gerçekten 8'i tam olarak veriyorlarsa sıkıntısız kullanırsınız. sadece oyunlarda 2-3 kişi aynı anda bağlandığında sorun oluyor. 1080p film izlemek isterseniz biraz sorun yaşarsınız ama 720p normal bir şekilde izleniyor.


  • golgi aygıtı  (14.05.18 15:33:23) 
8mbit en hızlı hali ve akn olmasa da hep o hızda kullansam diyorum. Ortalama 20 dakikada 1gb'lık filmler indirebilmek bana yetiyor


  • fatih baker  (14.05.18 18:55:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.