[]

Köpek yardım maması

Ya arkadaşlar bu CarrefourSAnın sattığı küçük tekli köpek mamaları var bir pati de sen uzat diye. Benim verdiğim hiçbir köpek yemedi bu mamayı. Skt de geçmemiş baktım. O kadar kötü mü cidden? Yoksa ben tripli köpeklere mi denk geliyorum? Bilginiz var mı?




 
sokak köpeklerinin kuru mama yediğini hiç görmedim, genelde kemik kemirip sosis yiyorlar.


  • evde liyakat kalmamis  (11.05.18 11:55:59) 
önceki duyurularımdan belki beni bilirsiniz. orman beslemesine gidiyorum. köpeklerle aram iyidir. çok aç olmadıkları sürece mama yemiyorlar. çekirdekle karın doyurmak gibi geliyor onlara.. mesela biz üçgen sandviç veriyoruz, bir ısırıkla 5 sandviçi yiyorlar:)


  • suicides underground  (11.05.18 12:03:57) 
yenilebilirlikleri iyi olmayan mamalar. ayrıca şunu söyleyeyim, o mamalar kg bazında çok pahalıya geliyor. böyle bir yardım isteğiniz varsa 15kglık büyük paket ve daha düzgün mama alıp istediğiniz zaman bir poşete doldurup verebilirsiniz.
carrefour fason ürettiriyor o mamaları. kim üretmiş mamayı? arkasında yazıyordur.

  • veritaslibertas  (11.05.18 12:08:28 ~ 12:09:02) 
goody üretiyordu sanırım o mamaları, ve dünyanın en dandik maması olabilir. kediler de yemiyor birçok aromasını.


  • piremses  (15.05.18 15:47:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.