[]

Bu ne hiz?

Bi cocuk vardi, asik oldugunu soyledi, acayip de ugrasti arayi yapmak icin, istegi sey icin nasil emek veriyor diye sasirdim hatta. Benim sartlarim uygun degildi, kafam kalbim bos degildi.
Hayatimi yeni yeni duzeltmeye basladim, kimseyi baston gibi kullanmak istemiyordum kendime gelmek icin. Sarki besteleyip beni ikna etmeye calisan arkadas, yakinda evleniyor.
Iyi de oldu da...
Hobaaa
Ego tatmini vs diye girmeyin olaya, hakikaten merak ediyorum. Asik olunabiliyor mu tekrar bu kadar kisa surede?
Meraktan soruyorum.

 
Neden olmasın


  • blueprints and cigarettes  (09.05.18 00:03:51) 
Neden olsun ya da olmasin demiyorum, nasil oluyor diyorum?


  • fiber  (09.05.18 00:07:59) 
Olunabiliyor. Olan çok fazla kişi var. sen de şahit olmuşsundur kendi örneğin dışındakilere


  • blueprints and cigarettes  (09.05.18 00:10:58) 
elindeki hazır materyali stokta tutacağına değerlendirmiş.


  • acımasız gerçekler  (09.05.18 00:11:09) 
Evlenilebilecek biri çıkmıştır karşısına ve evlenmeye karar vermiştir. Ben evliliğin aşkla çok ilgili olduğunu düşünmüyorum. Kafasındaki belirli şartları sağlayan birini bulunca direkt evlenmeye karar vermiştir.


  • dissendium  (09.05.18 00:11:09) 
Asktan nasil vazgecebiliyor bu insanlar boyle, ve hemen yeri dolabiliyor.
Hakkaten anlayamiyorum?
Ben bana zulmeden adami atlatamadim, adam deli divane asigim derken nasil iki gun sonra renk degistiriyor?
Hoslanmak demiyorum.
  • fiber  (09.05.18 00:15:13) 
Hepimiz aynı geceyi yaşıyoruz ama karanlığımız farklı.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (09.05.18 00:16:38) 
valla fiber romantik akımları bu davranışlar ile birlikte bitiriyorsunuz, :) ne bekliyordun.. insanlar acı çeke çeke duygusuz bir hayvana dönüştü.. merak etme sen de dönüşürsün..


  • st curse  (09.05.18 00:16:53) 
İnsan boşluktayken birine kafayı takıp ona çok aşık olduğunu sanabiliyor. Belki size karşı hisleri de öyleydi.

Konuyla ilgili Camus'den bir alıntı: "Bir adam tanıdım, kafasız bir kadına yaşamının yirmi yılını verdi, her şeyi feda etti ona, dostlarını, emeğini, dürüstlüğünü bile, ama bir akşam, kadını hiç sevmemiş olduğunu anladı. Canı sıkılıyordu, hepsi bu, insanların çoğu gibi canı sıkılıyordu."

Ya da şu an evleniyor olduğu kadına aşık değildir, sadece "evlenilir bu kadınla" demiştir. Herkes aşık olup evlenmiyor ki.
  • dento  (09.05.18 00:18:09) 
Senin asktan anladigin baskadir, adaminki baskadir, bana sorsan ask bence kisa sureli ve gecici bir sey. Asigim oluyorum bitiyorum diyenlere de inanmiyorum genelde, gercekci gelmiyor bana mesela. Olur yani, neden olmasin +1


  • yuzır  (09.05.18 00:18:39) 
her insan için aşk eşit değildir evlenme sebebi. hatta bu kadar çarpık insanın yaşadığı bir ortamda aşk gibi başka bir çarpıklık işin içine dahil olunca hepten sapkın ilişkiler yaşanabiliyor. ben aşık olduğum değil 20-30 yıl uyumlu yaşayabileceğim insanla evlenicem mesela.
örneğin başkasıyla evlenmiş olması hala sana aşık olmadığını göstermez, içini rahatlatma ihtimali varsa diye söyleyeyim.

  • Bruce  (09.05.18 00:21:15) 
Çok düşünme ve anlamaya çalışma bence. Kendi hayatına odaklan


  • blueprints and cigarettes  (09.05.18 00:29:23) 
cok yakin arkadasim var ayni bahsettigin gibi biri. yillarca ayni kizin pesinde kostu, yapmadigi kalmadi kizi ikna edebilmek icin, duygusal olarak kimseyi hayatina sokmadi hatta ama olmadi. sonra bir gun bi anda bir baskasiyla tanisti ve 10 gun icinde evlenmeye karar verdiler. tanismalarindan 6 ay sonra evlenmis olacaklar. arkadasim cok mutlu, nisanlisi da oyle. olabiliyor yani. bir yerden sonra pesinde kosmaktan yorulup nasilsa elde edemiycem dusuncesine kapiliyor insanlar galiba. o sirada karsilarina cikan ilk kisiyle evlenebiliyorlar da bazen hatta.


  • kalemiticeyn  (09.05.18 00:34:41) 
Ablacım 27 yaşı geçmiş erkeklerde şöyle oluyor;
- geçmişten tanıdığın kızları tara
- evlilik kriterlerini ne kadar sağlıyor kıyasla
- oransal olarak yüksek ise görüşmek iste
- kız istemedi -> salla
- görüştün ama naz yapıyor, aşk oyunları oynuyor ->salla
- aklı başında evlilik odaklı aile kurmaya istekli -> söz nişan düğün
  • japon askeri  (09.05.18 00:36:04) 
aşk dediği hoşlantı falandır. kimse aşkından karalar bağlayıp kara treni beklemiyor.


  • pinkpeony  (09.05.18 00:46:09) 
Ben onun gibisine bir daha denk gelemeyecegimi dusundum ama ona asik olmadan evlenirsem hem ona hem kendime haksizlik etmis olurum diye dusundum.
Onun kotu ya da iyi biri olmasiyla alakali olmuyor malesef,kisiligi hayranlik uyandiracak kadar iyi bircok konuda. Ama yaninda eski sevgilerime hissettigim seyi hissedemiyorsam neden evleneyim dedim.
Insanin birseyleri yeniden hissedebilmesi icin desarjolmasi gerektigini eskilerin tozunu uzerinden atmasi gerektigini dusunuyorum. Bunun suresi 1.5 ay olabilri mi?
Hala ayni noktadayim evet...
  • fiber  (09.05.18 01:00:02) 
Bazı insanlar çivi çiviyi söker zihniyetinde, bazıları için ise zaman alan şeyler bunlar. İlki o, ikincisi sen. Yapınız farklı.


  • devilred  (09.05.18 01:08:13) 
Kiminin çöpü, kiminin serveti


  • kedimbitmis  (09.05.18 01:09:15) 
hayatınızda olmayan birisinin kendi hayatında ne yaptığı sizi bu kadar ilgilendirmemeli.
ve ömür boyunca 1 kişiye aşık olacağız diye bir kural yok.
demek ki sizin dışınızda da aşık olabileceği kadınlar varmış, aşık olmuş ve evleniyor.
ayrıca size emek veren, insanı sadece aklınızın bir köşesine koymanız onun sizi ömür boyu beklemesini de gerektirmiyor.
  • maskeli balonun maskesizi  (09.05.18 12:11:19) 
devilred +1


  • rakicandir  (09.05.18 14:44:41) 
Sana asik olmamis cunku seni tanimiyor bile. Elini bile tutmamis, opusmemissiniz bile. Sen de bunlara izin verip seni tanimasini istememissin.

Yani sen onun hayatinda hic olmadin.

Bu yaptiklari neydi peki? Sarki bestelemeler falan?

Bunlar demo’dur. Bak ben boyleyim, seni tanimama izin ver devami da gelecek mesajlaridir. Ikna yontemleridir, kendini tanitmadir. Obur turlu herkes odun gibi birbirine gidip “merhaba ben x, sevgili olalim” derdi.

Senden hoslanmis, ac kapiyi gireyim demis. Sen acmamissin. Yaptiklarini, ugrastiklarini cok da sahsi algilama yani.

Allah mutlu mesut etsin ikisini diyelim artik napalim :)

Seni de tabi
  • brkylmz  (09.05.18 15:41:54) 
"Insanin birseyleri yeniden hissedebilmesi icin desarjolmasi gerektigini eskilerin tozunu uzerinden atmasi gerektigini dusunuyorum. Bunun suresi 1.5 ay olabilri mi?"

Bence de olamaz. Ben yapamam, yapan insanların da yeterince sevmediğini, yalnız kalmamak için birini bulduğunu düşünüyorum.

Benim de başıma böyle bir şey gelmişti. Kendisinin 8 yıllık sevgilisi uzatmalı olmaya dayanamayıp iki ay içinde başkasıyla nişanlandı, evlendi. Bana da bu olaya üzüntüsünden hasta olduğunu falan söylemişti, sonra bana yazmaya başladı cevap alamayınca ailesinin bulduğu bir kızla nişanlandı, kısa bir süre içinde de evlendi.

Herkes dengini bulur umarım.
  • geçerkenugradım  (09.05.18 21:14:08) 
bence burada sorun şu : bizler karşımızdaki insanı elde etmek için duygularımızı biraz abartarak aktarıyoruz. yani sana tabi ki aşık falan olduğu yok. öyle düşündüğün kadar yoğun değil yani sana karşı hisleri.

tabi erkeklerin bu tavrı takınmak zorunda hissetmesinin sebebi de yalnızca kadınlar.
  • baharat  (10.05.18 14:32:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.