[]

the handmaid's tale isimli diziyi

izliyor musunuz?

ya hu karının çirkinliği ve ruhunun fahişeliği yüzünden bir türlü ısınamıyorum.
rol yeteneği de zayıf bunun. bu ne lan.

 
Ben yaşadıkları hayata özendiğim için izliyorum. Rabbimin izniyle çok kısa bir süre içinde Yeni Türkiyemiz de aynı refah seviyesine ulaşır umarım.


  • Bruce  (07.05.18 22:41:55) 
evet. kadın beni de irrite ediyor ama dizi butun olarak harika oldugu icin gormezden geliyorum. izlemeye devam etmelisiniz bence


  • theworldismine  (07.05.18 22:52:44) 
ilginç, ben de sırf o kadının (bkz: Elisabeth Moss ) oyunculuğuna bayıldığım için izliyorum. sırf onun için demiyim hadi, dizi gzl ve kitapdan farklı olması nedeniyle ayrıca merak ediyorum bu sezonu.


  • euteamo  (07.05.18 23:08:04) 
izliyorum. şahane bir dizi. kadın da gayet başarılı bir oyuncu. ilk birkaç bölüm yavaş ilerlese de muhteşem bir distopya örneği. hikayeye odaklanmalısın.


  • fragile lady  (08.05.18 00:54:15) 
bunun neresi muhteşem distopya örneği :)

şaka gibi.
  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (08.05.18 01:00:00) 
İzliyoruz çok beğeniyoruz. Kadının ruhu neden fahişe? Bildiğin normal beyaz amerikalı.


  • bos gezenin bos ustasi  (08.05.18 01:31:38) 
Handmaid's Tale'i guzel kadin g.tu gormek icin izlemek?

Bu arkadaslar yeni troll sanirim. Beslemeyin.
  • Traveller  (08.05.18 10:28:54) 
izliyoruz gayet güzel. Elisabeth Moss'a da rol yeteneği zayıf demek de ne bileyim...


  • hmpf  (08.05.18 11:21:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.