[]

laptop alalım vol 2018

i5
500 + hdd
15 inç

+ özelliklerle 2500 altı laptop bulunur mu acaba

 
  • westblack  (04.05.18 21:19:34) 
ekran karti onemli degil sanirim ama yine de az biraz ekran karti olsun derseniz;
www.hepsiburada.com

bunun bir tik alti ekran kartli olani;
www.hepsiburada.com

ekran karti ile hic isim olmaz derseniz direk tek oneri;
www.hepsiburada.com

fiyatlara bakmadim, @westblack'in onerdigi laptop un fiyati benim ayni modelden cok daha ucuz, karar verdiginizde fiyatlari bir kontrol edin.
  • pwnography  (04.05.18 21:28:26 ~ 21:30:23) 
urun.n11.com
su guzelmis. hdd yi bosver ssd li al derim illa veri saklaman gerekiyorsa harici ile destek yap bence. ssd siz makina kullanma bu devirde.

  • bos gezenin bos ustasi  (04.05.18 22:26:23) 
8 gb ram önemli bir kriter olurdu, ssd'siz olmasın mümkünse.
ben hp 15ay118nt kullanıyorum, performansından memnunum ama kablosuz ağ kartı dandik, bağlanması uzun sürüyor, arada nazlanıyor bağlanmıyor falan. onu muhtemelen düzgün bir şeyle değiştireceğim. onun dışında bir sorun yaşamadım bir senedir.

  • gkhncnzdgn  (05.05.18 00:12:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.