[]

üzerime bir iş verildi ve ben gece uyuyamıyorum.

Merhaba sevgili ahali,

Sözleşmeli personel olarak çalışıyorum. Üzerime bir iş verildi işin yaklaşık yarısı hasbelkader tamamlanmış. iş tam bir enkaz. ayrıca çok da yüksek sözleşme bedelli.

geceleri uyuyamamaya başladım sürekli durumu düşünüyorum. acaba 2 aylık heyet raporu alsam sıvışsam mı.

ya da antidepresana balşayıp biraz daha az umarsız olunabilir mi nitekim böyle devam edemeyeceğim.

yardımlarınız lütfen..

 
Öncelikle rapor alınarak falan halledemeyeceğinizi siz de biliyorsunuz. İşten kaçarak bir yere varılmıyor.

Bundan önce neredeyse hepimiz benzer şeyleri yaptık ancak başarıya ulaşanımız olmadı. İşin ne olduğu konusunda fikrim yok elbette ama benim fikrim bunu bir fırsat olarak görmeniz. Böyle bazı zorlayıcı konular çalışanları ön plana çıkartıyor. Üstesinden gelirseniz hem siz tatmin olacaksınız hem de üstlerinize güven vereceksiniz. Başaramam diye düşünmeyin, yapacağınıza odaklanın. En iyi böyle içinden çıkılır. Aksi takdirde olayları daha da zora sokacaksınız. Vakit kaybetmeden işe koyulun.
  • ufukcel  (02.05.18 10:12:35) 
hocam
size getirisi ne kadar olacak onu bir düşünün - prim falan alacak mısınız?
varsa yapmaya calisin elinizden geldigince
yapamadıgınız yerde yardım alın
prim falan yoksa direk deyin abi ben bu isi tek yapamıyorum anlamadigim teknik konular var
özel sektor boyledir
iş patladı mı size yapısırlar
iş oldu mu parayı kendileri yerler
o yüzden üstünüzü dahil edin olaya
  • kingcyrax  (02.05.18 10:42:56) 
rapor alırsan "işten kaytaran adam" olarak yaftalanacaksın. kimse işin enkaz durumuna bakmayacak. iş ararken zorlanacaksın, eski firman sana referans olmayacak. hatta es kaza müdürünü tanıyorsa alacağı varsa da almaz

yapman gerekenler: her şeyi yazılı yapmak, yapabileceklerin ve yapamayacaklarını net olarak yazmak. yapamayacağın işi hallederiz ya kıvamında çıkmamak. durumu net olarak ortaya koyarsan başta sıkıntı yaşarsın ama sonunda haklı çıkacak olan sen olacağın için sorun olmaz.
  • hosein  (02.05.18 11:14:58) 
kişisel gelişim uzmanı gibi konuşmak istemem ama kendinize güvenin. :) böylesine zor bir işi bitirebilmek de iyi hissettirecektir günün sonunda ve iyi bir algı oluşturacaktır.

odaklanın, ben çözerim lan bu işi diyin ve başlayın. gerisi gelecektir.
  • nıç  (02.05.18 12:09:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.