[]

Eve telekom panosundan kablo çektirsek

Kaça patlar. İnternet için. Apartmandaki dolaplarından girişim bi üstündeki bizim eve, modeme. Çok mu olur. Her şeyi yenilicem anasını satim. Girenler buna da yorum yapsın bunu alıyorum ne diyosunuz.

‪Asus DSL-N16 300Mbps EWAN, VPN, Ebeveyn Kontrolü Destekli,VDSL,ADSL, Fiber Modem/Router www.hepsiburada.com


 
Daha önce hiç hat yokmuymuş? Varsa iş kolay çünkü demek ki bir boru tesisatı var, onun içinden yürür kablo sısta ile.

Yok eğer daha önce hiç bir hat, boru vs yoksa o zaman sıva üstü kablo kanalı döşenip içinden gidilecek. Bunu kendin bile yaparsın.

Aslında estetik önemli değilse yürü duvar üstünden götür kabloyu.
  • John Bloor  (30.04.18 14:56:17) 
elektrikçiye çektirmiştim ben. dediğin gibi 1. kattayız, 100 lira falan aldı sanırım.


  • veritaslibertas  (30.04.18 15:18:36) 
Heh iyimiş. Tşk arkAdaşlat.

Bu arada hiper nete geçirtçem. Özel bi kablo falan filan diim mi 30mbit geçecek.
  • brad pitt  (30.04.18 15:27:27) 
bu modem iyidir diye duydum bende alacaktim, sonra gititm tplink vr400 aldim amazondan, ondan da cok memnunum.
cat6 kablo da cektirebilirsin, hem saglam olur hemde yarin birgun yeni hat gerekirse icin ugrasmana gerek kalmaz

  • jedilance  (30.04.18 23:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.