[]

Bağırsak kanseri (başlangıç)

babama maalesef bu tanı koyuldu. kimisi ameliyat şart diyor kimisi daha köyü olur falan diyor. var mı burada bu konu hakkında bilgisi olan? bildiği iyi doktor ya da hastane? lütfen yardımcı olun.




 
Ameliyatı öneren/önermeyen kişi onkolog veya genel cerrah değilse DİKKATE ALMAYIN. Toplumda hala "kansere bıçak değdirilmez" gibi sığ bile diyemeyeceğim öneriler veren cahil ötesi varlıkların bulunması bir dert, bir de bu cahil yavşakların müşkül insanlara kıt zekalarıyla akıl vermeye çalışmaları bambaşka bir dert.

Eğer dediğiniz gibi başlangıç aşamasında yakalandıysa büyük ihtimal ameliyattan DEV fayda görür. O açıdan gidip genel cerrahi ile konuşmanız lazım. İyi doktor/hastane açısından yardımcı olamayacağım zira alanım değil. Tek tavsiyem yukarıdaki söylediğim şeydir, uygun eğitimi olmayan kimselerden tavsiye almayın, sadece kafanızı karıştırırlar.
  • gonion  (28.04.18 22:56:58 ~ 22:57:25) 
öncelikle çok geçmiş olsun, biz epey bir süre bu hastalıkla uğraştık dedemden dolayı. ameliyatla kötü olması için bir sebep yok, kolon kanseri ameliyatla kanserli bölgenin alındığı ve hastanın iyileşebildiği bir kanser şartlar uygunsa. dedemin hastalığı tespit edildiğinde son evredeydi ama ameliyat sonrasında 5 yıl daha yaşadı, birçok metastaz olduğu için ağır bir kemoterapi gördü ve 5 yıl sonra yeniden nüksettiğinde yaştan dolayı ameliyat olamadı. yani ameliyat gerçekten çok önemli ve korkulacak bir şey değil.

ameliyatı dursun buğra yapmıştı, marmara eğitim araştırma hastanesinde. doktorumuz gerçekten çok iyiydi, ameliyat da çok iyi geçti ama hastane gerçekten çok kalabalıktı. bu yüzden de hasta çok yıpranabiliyor o süreçte. hastane seçiminde buna dikkat edebilirsiniz. tekrardan çok geçmiş olsun.
  • la mort heureuse  (28.04.18 23:03:45) 
KİMİSİ dedikleriniz kim ? lütfen onkolog ya da cerrah değil ise sakın ama sakın inanmayın. ve her doktor önerisi içinde 2 ya da 3 dr dan görüş alın. 3 dr da ameliyat diyorsa yaptırın yani. başlangıç kolon kanserinde başarı şansları çok çok yüksek.

maddi durumu bilmemekle, korhan hoca bu alanda iyidir. tabi onkoloğunuzla da görüşün

www.taviloglu.com
  • oscar  (29.04.18 00:44:06) 
bilgim tecrübem yok, sadece böyle bişeyle karşılaştım

www.tourismexclusive.com
  • mimikikili  (29.04.18 00:44:27) 
Geçmiş olsun. Bilgisi tecrübesi olmayanlar gelmiş kanser gibi bir konuda küba linki paylaşıyor.

Bahsedilen olaya inanmayın, tr deki doktorlara güvenin derim. Neymiş akciğer kanserinin bir türü olacak da efendim III ya da IV evre olacak da gelip ne idüğü belirsiz bir aşı yapacaklar o da "ilerlemesini yavaşlatacak".
  • 038576  (29.04.18 01:29:43) 
Aynen kubadaki tam safsata. Avrupa ve amerikadaki ilaclar turkiyede de var yoksa bile doktorlar getirtebiliyor. Cok buyuk gecmis olsun. Onkolog olarak, ömer farih ölmez hocayi tek gecerim. Cerrah olarak da, amerikan hastanesi dursun bugra. Adam efsane, biraz sinirlidir ama mukemmel bir doktor.


  • noeldayın  (29.04.18 12:38:21) 
Koç Uni. hastanesinden Emre Balık hocayı önerebilirim ben de, kendisi Çapa'dayken babamın ameliyatını gerçekleştirmişti, hayatımda gördüğüm en iyi doktor, yukarıda bahsedilen Dursun Buğra hocanın yetiştirdiği mukemmel bir cerrah kendisi. Çok geçmiş olsun, içinizi ferah tutun, operasyon başarısı çok yüksek bir kanser türü.


  • diabolus79  (29.04.18 12:55:38) 
kim sorsam x doktor zamanında çapa'da ... diyor. arkadaşlar bu doktorlar neden şimdi hep özel yerlerde? devlette neredeyse adamakıllı doktor yok. neden?


  • everythingok  (01.05.18 20:46:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.