[]

Küçük tuvalet esnasında

Selam. Az önce çok afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken hapşırık geldi. Zar zor savuşturdum. Ama korktum. Çok korktum. Neden. Çünkü böyle bir duruma hiç hazırlanmadığımı, haxırlıksız yakalanabileceğimi hissettim. Şimdi sorum şu. Ayakta küçük tuvaletimizi yaparken hapşırırsak, yani örneğin ben hapşırırsam jr brad basınçtan patlar mı. Çünkü küçük tuvaleti yaparken bir basınç pozitif ivme uyguluyoruz ona. Hapşırık esnasında ise bu uyguladığımız bu kuvvet neredeyse ışık hızına ulaşır. Bu bir tehlike yaratır mı. İyi akşamlar.




 
sanmıyorum. kalp bile duruyorsa o an muhtemelen anlık kesintiye uğrayabilir idrar. patlayacağını sanmıyorum :D


  • total paranoia  (27.04.18 22:58:18) 
etrafa sağa sola üstüne başına sidik bulaştırmış olursun.


  • güneyli çocuk  (27.04.18 23:10:46) 
tasarımını yapan önlemini almıştır


  • goodz  (27.04.18 23:19:50) 
ooo benim başıma çok geldi. tam hapşırdığın sırada kesiliyo, sonra kaldığı yerden devam.


  • yeteramadenedimherseyi  (27.04.18 23:32:44) 
hapşırık sırasında kesiliyor +1 :)


  • ergenpezeveng  (28.04.18 00:37:29) 
Öksürünce acıyor da hapşırırken duruyordu sanki. Temiz elin tersiyle burna dokunarak hapşırığı erteleyebiliyoruz bir de.


  • taktikmaktikyokbambambam  (29.04.18 15:53:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.