[]

İş yerinde gömlek pantolonun dışında dolaşılır mı

Malum yaz yaklasti havalar ısındı kısa kollu gömleğe herkes yaşlı işi dediğinden ben de böyle bir çözüm düşündüm. Kravat da takmıycam tabi ki ama ceket giycem yine




 
Kot üzerine spor bir gömlekse olabilir ancak yakışık almayabilir.
İş yerinin giyim kurallarına göre değişir.
Bizim şirkette yazın şortla gelen bile oluyor.
  • cakabo  (25.04.18 18:04:05) 
kanvas pantolon, keten gömlek tiril tiril giyilir. ayrıca kim demiş kısa kollu gömlek yaşlı işi diye? gayet de giyilebilir. biz kadın kısmısı olarak şıpıdık terlikle bile geliyoruz.


  • naksidil  (25.04.18 18:10:09) 
bizde de şortla gelen oluyor. açıkçası takım elbise zorunlu olsa başka iş bakarım.


  • washe  (25.04.18 18:12:39) 
Ceket olmaz dışarda olan gömleğe kötü durur


  • bos gezenin bos ustasi  (25.04.18 19:00:02) 
@boş neden kötü dursun ki ayrica ceket yerine ne giyilir üşüyünce gömleğin üstüne

@washe zorunlu degil bence ama böyle baskadik böyle gidiyor
  • her gece aç  (25.04.18 19:07:55) 
Polo yaka t-shirt diyeceğim ama ne giydiğinde çok giydiğin şeyin ne durumda olduğu önemli.
Kastettiğim şey illa marka olsun değil, ama düzgün ve özenli gözükmesi önemli diye düşünüyorum. Eski veya şekli şemali bozulmuş, üzerinize çok bol gibi durmadıktan sonra şık duran t-shirt'ler de var.

  • burfak  (26.04.18 10:03:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.