[]

Tavsiye pc bilgisayar oyunu (cod türevi hariç)

arkadaşlar performanslı bir laptop aldım bunu hayvani oyunlarda denemek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

ama codwwii deluxe edition tarzı olmasın bunu indirdim 50 gb civarı ama paso aynı şeyler vur kır öldür. ben daha çok gerçekçi şeyler istiyorum ve çok gb tutmayacak. mesela eskiden gta vardı 3-2 gb dı 8-10 sene önce manyak gerçekçiydi. eurotruck similator tarzı şeyler de olabilir.

Önerileriniz nelerdir?

 
Watch dogs?


  • westblack  (25.04.18 16:04:27) 
watch dogs'ta da aynı şeyleri yapıp duruyorsun. ikincisini oynamadım ama ilki tamamen loop.

the talos principle
BeamNG.drive

olabilir. hem az yer kaplasın hem de gta gibi olsun biraz fantastik bi istek artık :)
  • washe  (25.04.18 16:17:57) 
dostlar boyut az olsun derken yani 40-50 gb nedir yahu? watch dogs2 ye bakacağım.

the talos principle baktım çok sarmadı
BeamNG.drive hoşuma gidebilir.

anladım ki ben daha çok simülasyon tarzı şeyler seviyorum. teşekkürler. başka önerisi olan varsa alabilirim.
  • bestman777  (25.04.18 16:47:33) 
far cry 5 çıktı, ortamlara da düştü. açık dünya, güzel sistem istiyor, ultra oynayayım dersen görürsün sistemin nasılmış. repacklaeri 15gb falan.


  • hasmetizm 2046  (25.04.18 16:54:51) 
dostum sağol öyle kasacak frostpunk vs sarmıyor beni kafa yormak istemiyorum aslında simülasyon tarzı istiyorum canavar bilgisayardan zevk alayım görüntüler manzaralar vs


  • bestman777  (25.04.18 16:57:11) 
far cry 5 güzele benziyor tşk


  • bestman777  (25.04.18 16:59:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.