[]

Spiderman homecoming - avengers hakkında sorular

www.eksiduyuru.com

burda da bir kaç soru sormuştum.


Homecomingi de izledim. bir kaç sorum var.


İlk başta captaina karşı giriişiyorlar berlinde. O olay , şu filmdeki olay mı

www.imdb.com
captain America: Civil War (2016)

Political involvement in the Avengers' activities causes a rift between Captain America and Iron Man.


seyretmedim çünkü filmi. homecomingten 1 yıl önce çekilmiş.



stark avengersin lideri mi? avengers basın mensuplarını çağırıp yeni üyemiz var diye açıklama yapacak kadar magazinsel bir oluşum mu, bu çok saçma geldi.


Bİr kaç çizgi filmde de avengers vardı ama böyle şeyler yoktu. hatta orda da avengerse katılıp sonra bırakmıştı.

vulturein dediği gibi stark kötü biri mi, haksız şekilde mi aldı o uzay malzemelerini?

çizgi filmlerin sadece birinde liz vardı . ve vulture hiçbirinde kimsenin böyle babası değildi. Bayağı yeni görünüyor bu olaylar bana.


diğer süperkahraman çizgi filmlerini geçmişte seyretmişliğim var hulk xmen ironman ama pek de girmek istemiyorum o dünyaya. Şimdi direk avengersa dalayım mı yoksa önce hulk vs kendi hikayelerini seyretmek lazım mı.

 
www.cnet.com

dizi ve one shotları atla izlemeye başla.

yok bu liste kafanı karıştırdıysa kronolojik sıra ile devam et.

evet civil wardaki olay. marvel evreninde hiçbir filmi sondan başlayarak izleme kafan karışır. sil hafızandan homecoming'i

stark kötü biri değil, derin planları olan bir çılgın sadece.

o kadar karmaşık sormuşsun ki beynim yandı.
  • kablelvuku  (24.04.18 10:30:37) 
her şeye film yapmış agent cartera bile. hiç duymmamıştım çünkü.

iron fist mesela beğerndiğim karakter ama katılamadı serüvene.

linkteki kırmızılar gördüğüm kadarıyla syredilmesi gereken devam filmleri.
  • Cursed Chico  (28.04.18 16:39:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.