[]

Spider man universe hakkında

80 sonrası tüm spider man çizgi filmleri izledim. 94 ,99, 2003, 2012 , 2017.


Hepsinde farklı konular var. Farklı yaşlarda.

birinde mary jane var diğerinde gwen. birinde daily bugle ötekinde yok. Kiminde kendi yapıyor ağını, kiminde doğal olarak var


film olarak 2000dekini seyretmiştim. O da benzerdi seyrettiklerime az çok. mary jane ile komşu vs.


diğer üçlünün, 2010lardakinin ilkini seyrettim. gwen li olanı. bayağı güçsüz bir örümcek adam gibi göründü bana.


Ve ilk kez gwenin babasının öldüğünü gördüm. hiçbir çizgi filmde ölmemişti.

ve gwene de kendini ifşa etmemiştşi hiç, tam tersi olmuştu.



Fİlmler için ayrı senaryolar mu var yoksa çizgi romanlardan filan mı uyarlanıyor?


2 filmde de stan lee var anladığuım kadarıyla yani destek veriyor.

avengersa hangi spider mani alacaklar ya da aldılar, seyretmediğimden bilmiyorum, yani bu 2 spidermandan hangisi?

 
Fimler için ayrı senaryolar var. Ancak elbette çigi roman aslından pek çok iz / anektod alıyorlar. Tek bir öykü bire bir kopyalanmıyor. Avengers'a dahil edilen Spidey, daha liseli. MJ veya Gwen ortalarda yok. 2019'da Homecoming ' in sequel'i gelecek onda Gwen olur muhtemelen.


  • 507  (16.04.18 18:20:26 ~ 18:21:46) 
2. filminde de gwen öldü ya hiçbir çizgi filmde olmamıştı. filmde de peter bilimden pek anlamıyopr gibi güya ikinci okulda ama.

2 filmmiş bu seri. homecoming bunun devamı mı

çizgi filmlerde rhino aleksei idi galiba adı alexti ama rus değildi. rus olan ukraynalı olan kraven hunter vardı o da sergeydi.
  • Cursed Chico  (18.04.18 17:43:31) 
Yok. önce Tobey Maguire vardı 3 film çekti gitti. sonra Andy Garfield'lı olan o seri de 2 bölüm ile bitti. şu an Tom Holland var, Homecoming ilk filmi. Bir de Avengers'da oynadı. 2. spiderman filmi gelecek yıl, sequel dediğim o. film yapımcıları ana öyküye nasıl uydururuz ve nasıl daha çok sinemacıları mutlu ederiz diyerek karakterlerle oynuyor. çizgi romandan alıntı yapsalar bile bire bir olmuyor öyküleri bozabiliyorlar. adam öldürüp canlandırabiliyorlar. çizgi romanla uyum bekleme yani fazlaca.


  • 507  (18.04.18 22:02:21 ~ 22:06:04) 
homecomingi bilmiyordum. 3. bir kez denemişler demek.

amazing olanın 2. filminin sonunda sanki 3. olcak gibi hissettirdiler, sinister sixi toplayacak gibi havası vardı harrynin.

www.cosmopolitan.com

emma ile andy bayağı takılmışlar ama :D


amazing olan gerçekten kötüydü. hala anlamış değilim babasını norman mı öldürdü o şirketteki adam mı yoksa başkaları mı.
  • Cursed Chico  (18.04.18 22:49:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.