[]

İphone şarj/batarya problemi

3.5 yıllık iphone 6 kullanıcısıyım. Bugüne kadar hiç şarj ve batarya problemim olmamıştı ta ki 2 ay önce aldığım x markalı şarj aletini kullanana kadar.
Orjinal kablom koptuğu için bilinen bir teknoloji markasının iphone kablosundan aldım ve telefon artık yüzde 40'ken kapanıyor. Yüzde 80den birden yüzde 20ye düşüyor vs.

Sizce bataryayı değiştirmek dışında bir yol var mıdır?

 
batarya değişimleri ucuzladı apple'da... hiç kasma. direk apple.com.tr den kontrol et 129 mu ne öyle bişey oldu. ver servise taksınlar hemen.


  • Tears of Devil  (23.04.18 21:02:10) 
ben de 129 lira diye hatirliyorum. direk degistir :)


  • fakyoras  (23.04.18 21:04:58) 
aynı durum bende de var yaklaşık 1 senedir. powerbank olmadan dışarı çıkmam imkansız. bir çok şey denedim, internette %0a kadar düştükten sonra kapalıyken tam şarj edin vs gibi teknikler var, hepsini denedim bir sonuç yok. Apple'ın sitesinden kontrol ettim gerçekten değişim 129 Lira. Ama bir dipnot var, bu fiyattan batarya değişimini yalnızca bir defa yapıyorlar. bu durumda değişimden sonra sürekli orijinal şarj aleti mi kullanmamız gerekecek? Çünkü apple'ın dandik şarj aletini kopmadan önce 2 ay kullanabiliyorken diğer markalardan kumaş örmeli şarj aletini yıllarca kullanıyorum.


  • unionall  (23.04.18 21:17:20) 
ios 11.3'ü yüklersen pilinin mevcut durumunu sana söylüyor. yine de anlattıklarına göre o pilin pert olduğu belli diyebiliriz.


  • washe  (24.04.18 00:50:02) 
Benim batarya da ölmüştü, kafasına göre kapanıyordu geçen sene kendim açıp değiştirdim sıfır gibi oldu. Bu zamana kadar işkence çekmişim (5s) Direkt değiştir ya da değiştirt.


  • sanquis  (24.04.18 01:24:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.