[]

kasko - ikame arac

selam,

arabayi servise biraktim kasko kapsaminda bir iki yerinin duzeltilmesi icin. ikame arac isteyecegim yarin ama daha once hic istemedigim icin aklimda soru isaretleri var.

1- denk bir arac veriliyormus sanirim, alfa romeo giulietta vardi bende, dizel manuel. gidip kullanmak istemeyecegim bir araba teklif ederlerse hop birader ne yapiyorsunuz diyebiliyor muyum? yoksa elim mahkum kabul etmek durumunda miyim?

2- haftasonuna kadar surermis muhtemelen benim is, diyelim ki 5 gunluk degil de 3 gunluk verdiler buna karsi cikabiliyor muyum? yoksa elim mahkum kabul etmek durumunda miyim?

sirketten sirkete degisir mi bilmiyorum da liberty sigorta.

herhangi bir oneriniz, suna dikkat et diyeceginiz sey olursa seve seve dinlerim :)

 
5 günlük değil de 3 günlük vermezler, her olay başına 1 hafta toplamda ise 2 hafta hakkın var. 1 haftadan fazla sürerse arabayı alırlar ama. Denk araç veriyoruz diyorlar ama mesela bende ford focus otomatik vardı, aradılar elimizde manuel honda jazz var hemen verelim isterseniz, otomatik istiyorsanız yarın verebileceğiz dediler. Acil lazım olduğu için kabul ettim, şans yani.


  • ekaterina  (23.04.18 22:01:29) 
Şirketten şirkete değişiri geçtim sigorta poliçenin kapsamına göre bile değişiyor. Mesela benim kaskoya indirim yaptılar,kiralık araç hakkını kısaltarak yapmışlar. Ancak arayıp sorman gerekiyor haklarını.


  • roket adam  (24.04.18 02:13:16) 
Babamın A4'ü yerine Hyundai Accent vermişler. İtiraz etmemiştir büyük ihtimalle ama kendine bırakırsan öyle oluyor.


  • burfak  (24.04.18 13:52:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.