[]

Bu iki organ birbirine denk midir?

Arkadaşlar duyuruma hoş geldiniz.

Bir erkek bir kadının memesini görmek istiyor. Kadın da bu durumda erkeğin götünü göstermesini talep ediyor. Erkek itiraz ediyor, "Bu iki organ denk değil, ben mememi göstereyim, sen de memeni göster." diyor. Kadin da denk olduğunu savunuyor.

Sizce bu iki organ birbirine denk midir?

 
erkek malmış baya... meme lan bu gotun ne önemi var


  • benaslindayohum  (20.04.18 22:07:37) 
bence denk


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.04.18 22:09:22) 
Kadın memesinin erkekte karşılığı yok maalesef ya. Denk değiller yani. Erkekten g*t fotoğrafı istemek de nasıl bir şey tövbe est.


  • dissendium  (20.04.18 22:11:47) 
Asdfghjk

Gote got- memeye karin kasi
  • ykyt  (20.04.18 22:14:09) 
nefis bir erkek gödü ≥ meme


  • theseachange  (20.04.18 22:17:31) 
(bkz: ya ben lan neyse bişey demiyorum)
erkek malmış +1

  • veritaslibertas  (20.04.18 22:18:23) 
Şu toplum normlarında denk olmaya çok yakın olduğunu düşünüyorum.


  • devilred  (20.04.18 22:19:50) 
kardeşim öncelik meselesi bu ya, ben kadının ayaklarına karşılık affedersin zig göd ne istiyosa atarım yani. memeye karşılık göd bence gayet makul bu durumda. adamın memeye heyecanlandığı gibi kadın da göde heyecanlanıyordur muhtemelen. ayrıca niye "denk değil" diyor adam onu anlamadım. normal şartlarda ikisini de dışarıya göstermeyiz ve yine normal şartlarda ikisi de cinsel seks açısından değere sahiptir, ilgi ve istek uyandırır.

şahsen memeye karşılık göd takasını onaylıyorum. en kısa zamanda gösterilmesini arz ederim.
  • der meister  (20.04.18 22:21:25) 
Bence anlaşma adil ben kabul ederdim


  • gozu acik sevisen yahudi  (20.04.18 22:51:59) 
Muhabbet cok asiri bos ama kadin hakli.


  • kuehles blondes  (20.04.18 22:52:15) 
erkek haklı.


  • susadım çeşmeye varmaz olaydım  (20.04.18 22:53:49) 
Memenin karşılığı göt ise, götün karşılığı ne? Erkek mal değil çakal. Memenin karşılığı meme değil. Hatta karşılığı yok bence. Hatta kadın götü karşılığı da erkek götü değil. İkisine yaklaşım ve ikisine toplum içindeki bakış, yetiştirilme falan giriyor. Yani bunların net karşılıkları yok.

@Der Meister'a katılıyorum. Barter bu. Değeri taraflar belirler. İki taraf da uygun gördükten sonra isteyen el fotoğrafına karşılık çıplak video atar.
  • nawar  (20.04.18 23:06:36) 
YÖK'ten denklik isteseymiş bir de. Götün ne önemi var, önemli olan bir çift meme.


  • neymis  (20.04.18 23:24:09) 
nerede yasiyorsunuz afedersin?

meme gotten cok daha degerlidir, ozellikle erkek gotunden.
  • tomcruise  (20.04.18 23:30:54) 
İki memeye satmam götümü, atmıyorsa da kendi bilir. Çok istiyorsa gelsin canlı görsün ısısısı...

Mesela kara kuru saçma bi götüm olsa hiç düşünmeden atardım, kazıklamış oluyorsun bir yerde ama şartlar böyle. Gerçi memenin de nasıl olduğu önemli. Çok bilinmeyen oldu böyle ama.
  • Bruce  (21.04.18 00:54:57) 
götüne güvenmiyorsun belli ki


  • tughan  (21.04.18 09:53:57) 
Denk degildir. Memenin erkek yaptigi etkiyi erkegin kici kadinda yapmaz. Denk falan degil yani.
Ama kadin bunu talep etmekte hakli.
Ote yandan ayiplanma-utanma bakimindan bakarsak denk diyebiliriz ki kadin da bunu kastederek denk diyebilir. Kadinin memelerini acmasiyla erkegin memelerini acmasi bir degil. Saglam bir iddaaya girsek ofiste memelerimi acarim sahsen ama bir kadin bunu yapamaz mesela. Ama kicimi acmam en az kadinin memelerini acmasi kadar zor.
Batida olsa boyle olmayabilirdi, o kulturlerde kicini acmak buralardaki gibi algilanmiyor pek. Adamin tekini asagilamak icin donup kicini gosteriyorsun mesela ekstrem durumlarda. Bizde kicini acarsan kepaze fena olursun.
Neyse, hepsini gectim ben olsam acarim kicimi memeleri de gorurum.
  • stavro  (21.04.18 10:36:50) 
Kadın erkeğin g.tünü göstermeyeceğini bildiği için blöf yapmış. Bunlar birbirinin karşılığı değil. Erkeğin göstereceği bir aleti, varsa bir de kaslı, baklavalı vücudu var. Kadının çok sıradışı zevkleri yoksa elbette. Mesela sözlükte carol ferris var, ayak fetişisti evli bir kadın. 45 numara taraklı erkek ayağı görünce kuduruyor. :)

Ben şahsen memeci olmadığım için zaten meme için bir yerimi göstermem. Ama görmek isteyen kadınlara karşılıksız olarak aletimi gösteriyorum, göstermek ve sonrasında duyduklarım hoşuma gidiyor.
  • yirmisantim  (23.04.18 01:39:55) 
erkek memesinin kadında cinsel hisler uyandıracak bi tarafı yok ki. genel konuşuyorum tabii. dickpic desem, o da aşırı kaçar. ben de göd diyorum, evet.

memenin karşılığı erkek gödü olabilir.
  • nice tnetennba  (23.04.18 01:51:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.