[]

bisiklet sahibi olan apartman sakinleri

bisikletinizi nerede muhafaza ediyorsunuz?
ben kata cikarip parmakliklara bagliyorum ama bisikletin parcalarinin calinmasindan biktim. sibop kapagi, lamba, suluk, zil falan hep calindi. ic lastigi bile degistirildi. lastikerin havasi indiriliyor. kimseye kist demisligim de yok, zaten kimseyi tanimiyorum. apartmanda baska katlarda bisikletler de var.

iceri alamiyorum, asagida bir yere (komurluk, depo) koyamiyorum. yok cunku.
nasil yapsam?

bisiklet parki hizmeti veren bisikletci falan var mi acaba? (istanbul anadolu yakasi)

 
ev maalesef tek seçeneğin. Tüm bisikletçilerin ortak derdini dile getirdin.


  • hlt1985  (17.04.18 15:36:51) 
Bizde ayrı bir bisiklet odası var kömürlükte, ona rağmen pahalı bisikletimi koymuyorum. Su tip ucuz ve basit bir düzenek kullaniyorum evde. Amazon´da da bulabilirsiniz: www.real.de


  • buf-e kür  (17.04.18 15:43:14 ~ 16:57:10) 
Bodruma inen merdivenin kenarına zincirliyorum. Senin durumunda olsam mecburen eve alırdım.


  • harvey  (17.04.18 15:54:29) 
Gözümün önünde olmadıkça rahat edemiyorum, bir yere kahve içmeye bile gitsem kilitleyip heh dursun burada diyemiyorum. Şu anki bisikletim birkaç asgari ücret değerinde, eskisini de aynı şekilde bırakmazdım bunu hiç bırakmam apartman girişine kömürlüğe falan.

Sırtlayıp üçüncü kata çıkarıyorum, salonda duruyor uslu uslu. İçeri alamıyorum kısmını gözden geçirmeni öneririm. 1+1 göt kadar evde oturuyorum, gerekirse yerden kazanmak için tek kişilik yatak alırım bisikleti yine dışarı bırakmam öyle söyleyeyim.
  • chicha  (17.04.18 15:59:34) 
bir sonrakinde komple bisikleti alirlar.
benim eskisi sadece apartman sakinlerinin girebildigi bodrumdan calindi.
yenisini salona koyuyorum.
bir sekilde yer acmaniz lazim, gerekirse baska bir esyayi atip veya paraya kiyip tavan askisi alarak vs.
  • jimicik  (17.04.18 16:01:43) 
tabi ki evin içinde. gece rahat uyumam için başka ihtimal mümkün değil.


  • lazpalle  (17.04.18 16:05:37) 
evden başka hiçbir seçeneğin yok. yıllardır asansörsüz 4. kata her gün indirip çıkarıyorum. o benim canım ciğerim her şeyim. bisiklet koyacak kadar bile yer yoksa evde allah yardımcın olsun.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (17.04.18 16:24:32) 
çözüm
www.google.com

  • jamswety  (17.04.18 16:58:19) 
Bizim apartmanda sığınaktan çalındı iki biziklet. Birbirine bağlı iki kocaman bisiklet. Artık depoda kilit altında tutuyoruz. Kattan çalmaları da pes yani. Böyle parça vs çalmaya tamah ettiği için ben olsam apartmandaki bir ergenden şüphelenirdim. Ya da devamlı girip çıkan sucu, market görevlisi vs. Ben de Anadolu yakasında oturuyorum, park hizmetini duymadım. Bir de ne olursa olsun aksesuarları kapsamaz sanki...


  • SiyamkedisiZorro  (17.04.18 19:09:19) 
Evin icinde


  • japon askeri  (17.04.18 20:42:39) 
Evin içinde tabii ki.


  • gezegen olan pluton  (17.04.18 21:02:00) 
Odamda, ayakucumda dururlar hepsi.


  • Tears of Devil  (17.04.18 21:37:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.