[]

nasıl sakinleşebilirim?

sabahtan beri cuma günü olan bir olayı düşünüyorum. egzama ve rosam var, iş yerindeyim, sarı kantaron yaptım şimdi belki bir işe yarar diye. düşünmeden edemiyorum, yüzüm yanmaya, kızarmaya ve kaşınmaya başladı.

bir el atın, düşünmemi engellemem ve sakin olmam lazım.


 
bence iyi gelecek şey cuma günü olan olayı buraya anlatman. altına da yazarsın böyle böyle çok kötü hissediyorum içimi rahatlatın diye. arada zıt tipler yazıyor ama genel yardımcı olur insanlar.


  • charlotte blanc  (16.04.18 15:33:04 ~ 15:33:47) 
meditasyon videoları var youtubeda. hangi konuda istersen. kabullenme, öfke, şevkat, özgüven, endişe, stres, şükran vsvs.


  • füt  (16.04.18 15:34:11) 
sevdiğin insanlarla vakit geçirmeye çalış. spor yap.


  • diffarentiationation  (16.04.18 15:36:11) 
sakın @charlotte blanc ın dediğini yapma.

Bak ben yaptım ne oldu : eksiduyu.ru

insanı daha çok üzüyorlar.

Ama seni anlayabilecek birine yazman rahatlatır seni yada konuşman
  • top_secret  (16.04.18 15:36:55) 
@charlotte zaten çoğu şeyi yazıyorum buraya ama bu yazıp paylaşabileceğim bir şey değil ne yazık ki. dünyam tersine dönmüş gibi hissediyorum. kimsenin yardım edebileceği bir şey de değil zaten, "aksiyon alınabilecek" bir şey değil çünkü.


  • dedi ayca  (16.04.18 15:38:42) 
ben sinirlenince hep şu şarkıyı dinlerim beni sakinleştirir;

www.youtube.com

bu ne yea rap dinlemem ben diyip geçme. dinle. sözlerini okuyarak dinle.
  • kablelvuku  (16.04.18 15:50:51) 
sorun çözülmeden tam anlamıyla geçmeyecek bu durumunuz fakat zamanla daha sakinleşirsiniz. onun dışında uyumak ya da bir yakınınızla paylaşmak da biraz daha iyi gelebilir.


  • biravekahve  (16.04.18 15:50:57) 
kulaklıkdan yüksek sese müzik dinlemek kafanı meşgul edebilir.


  • titiraprap  (16.04.18 16:10:11) 
dusunduklerini bir kagida yaz. sonar yirt at.
aklina baska bir sey gelirse gene yaz yirt at.
yaz yani. yazdiklarini altini cize cize oku.
ama attiktan sonra aklini isine yonlendirmeye de biraz zorlaman lazim.
  • jimicik  (16.04.18 16:15:14) 
dikkat et, SSRI tipi bir antidepresan kullaniyorsan sari kantaron icme. beraber tehlikeli oluyorlar.


  • robokot  (16.04.18 16:16:41) 
@hosein iş yerinde bir problem yaşadığımı nereden çıkarttın? yaşadığım şey iş hayatımla ilgili değil.
@acemi "kocam" var. derdim o da değil.

şahane sığsınız tebrikler.
  • dedi ayca  (16.04.18 17:10:34) 
geçen hafta da falanca kişi bunu dedi filanca kişi beni kıskanıyor demiştin, ondan önceki hafta yine benzeri bir duyurun vardı. ya doktorunu değiştir ya da işten ayrıl.


  • hosein  (16.04.18 18:30:34) 
Olayı yazma sakın. Bak yazmadan bile süper zekalar sinir katsayını arttırmaya başlamışlar. Gölge boksu yap. Bir müddet sonra gülmeye başlıyorsun.


  • for day to break  (16.04.18 18:51:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.