[]

Cabrio araba?

Sizce istanbul'da cabrio araba alınır mı? Eksileri neler olur acaba, kullanan varsa dinlemek isterim. a180 yerine bmw 2 cabrio almak gibi bi çılgınlık yapasım var ama kararsızım.

Not: Ayda 600-700 km. yapıyorum genelde.


 
İki kere cabrio araba kullandım, ikisi de üstü kapalı olsa bile çok gürültülü ve konforsuzdu (MX5 ve CC207).

Bunun dışında araç eskidikçe açılır tavan ile ilgili sorunlar çıkıyor kendine has, sızdırmazlık veya açılır mekanizma gibi, ama bunları biliyorsundur herhalde.

Maddi olarak al-satta daha fazla kaybettirir, hemen satamayabilirsin. Bunlar senin için önemli değilse neden olmasın.
  • burfak  (12.04.18 16:09:35) 
Cabrio’ya hazir degilim a180 al bence :p


  • yuzır  (12.04.18 16:37:07) 
cabrio bence tek araba olarak alinmaz. 2., 3. araba olur, haftasonu cikarip gezdirilir, garaja konur tekrar. cabrio alacaksan a180i satma.

istanbul'da arkadasin z4u ile gezmistik bayagi zamaninda ama ailedeki 4. araba idi. birde cok dikkat cekiyor, ilgi manyagi degilsen zor is. ben istemem acikcasi.
  • cooperr  (12.04.18 22:48:53 ~ 22:49:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.